Bajusz Tamásné: A kenyérminőség javításának lehetősége köztes pihentetéssel. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 111-114. (1975)
Bajusz Tamásné; Várkonyi Zoltán: Hőmérséklet hatása a lizozim fluoreszcenciájára és enzimaktivitására. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 37-43. (1975)
Bordács István: A zsíros tejpor fontosabb minőségi jellemzőinek változása a tárolás során, különös tekintettel a szabad zsírtartalomra. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 87-105. (1975)
Fehér László; Kővári Árpádné: Kísérletek állati eredetű hulladékok enzimekkel történő lebontására. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 33-36. (1975)
Gaál Mihály: Bárányok mesterséges nevelése „Mametta" bárányszoptató készülékkel, különleges francia tejpótlóval és különböző összetételű abrak-kiegészítéssel. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 77-86. (1975)
Gábor Miklósné: Egyes tejtermékek fehérjetartalmának teljes oldáson alapuló spektrofotometriás mérése. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 21-25. (1975)
Halász Norbertné; Kozma László: Modellkísérletek a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmennyiségének kromatografálás nélküli meghatározásához. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 45-54. (1975)
Horváth Lórándné: Az élelmiszeripari mérnökképzés az IUFoST IV. kongresszusa tükrében. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 7-9. (1975)
Mayerné Bors Júlia: A termelőszövetkezetek egyesülési törekvései. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 55-59. (1975)
Mikó József; Huszka Tibor: Különböző száraz keveréktakarmányok. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 61-70. (1975)
Pelle Emil; Gaál Mihály: Az F1 bárányok korai elválasztásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 71-75. (1975)
Rakonczai János: dr. Rakonczai János: A szakfordító- dokumentációs munka megszervezésének lehetőségei a műszaki főiskolákon. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 15-19. (1975)
Sárosi Herbert; Halász Norbertné; Vecsernyés Károly: A szakdolgozatok értékelésének továbbfejlesztése. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 11-13. (1975)
Török Attiláné Pusztay Éva: Vizsgálatok belső standardnak alkalmas fehérje izoelektromos pontjának meghatározására. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 27-31. (1975)
Zsigó István: Nomogram a befőttgyártáshoz. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 107-110. (1975)
Zsigó István; Maróti János: Szemcsés anyagok hőkezeléséről. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 115-119. (1975)