Balogh László: Dinamikus mechanikai rendszer vizsgálata állapotváltozók segítségével. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 79-84. (1976)
Bató Sándor: A tőkés tulajdonformák változásainak néhány kérdése a szovjet közgazdasági irodalomban. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 5-13. (1976)
Czakó Mihály; Király László: Hústartalmú konzervek hőterhelése. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 51-54. (1976)
Fehér László: Fenantrén származékok baktericid hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 23-27. (1976)
Gábor Miklósné; Révész Mihályné: Cukortartalom-meghatározás spektrofotometriásan. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 39-50. (1976)
Halászné Fekete Mária: Gyors módszer a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmenynyiségének meghatározására. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 33-37. (1976)
Rakonczai János: Az audio-vizuális laboratórium hároméves működéséről. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 15-17. (1976)
Sárosi Herbert; Papp Gézáné; Raveczki Erzsébet: 2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 55-61. (1976)
Sárosi Herbert; Polák Aranka: Ozmotikus szárítás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 63-70. (1976)
Tasev St.; Torma József: Az élelmiszeripari szókincs sajátosságáról. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 19-22. (1976)
Török Attiláné: Búzalisztek albuminfrakcióinak vizsgálata vékonyrétegű poliakrilamid gélben történő izoelektromos fokuszálással [!fókuszálással]. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 29-32. (1976)
Varga László; Borbély Péter: Változó keresztmetszetű olvadószálak hosszirányú hőmérsékleteloszlásánakvizsgálata. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 85-88. (1976)
Zsigó István: Eszköz a főzelékkonzervek felöntőlé készítéséhez. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 71-73. (1976)
Zsigó István; Maróti János: Baromfiipari felsőpálya-teljesítmény meghatározása. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 75-77. (1976)