Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 5. hírlevele : Mit tegyünk a kimutatási határ alatti eredményekkel? : a jelentéktelen jelentése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 1. pp. 53-57. (2009)
Beszámoló a "Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban, 2008" konferenciáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 1. pp. 58-62. (2009)
Gönczy Árpád emlékére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 4. pp. 227-228. (2009)
Hírek a külföldi élelmiszer- minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 1. pp. 63-65. (2009)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 2. pp. 122-133. (2009)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 3. pp. 185-198. (2009)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 4. pp. 249-266. (2009)
Bardóczy Viola; Mészáros Tamás: Aptamerek - az antitestek lehetséges alternatívái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 2. pp. 105-116. (2009)
Barna Mária; Pálfi Erzsébet; Horváth Zoltánné: A táplálekallergiás fogyasztók táplálkozási biztonsága közös ügy. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 2. pp. 83-104. (2009)
Cseh Júlia; Szeitzné Szabó Mária: Élelmiszerlánc-terrorizmus: kockázat és felkészülés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 3. pp. 149-165. (2009)
Gelencsér Tímea; Salgó András: A glikémiás index fogalma és in vitro meghatározási lehetőségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 3. pp. 141-148. (2009)
Gelencsér Tímea; Salgó András: A glikémiás index in vivo meghatározási lehetőségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 4. pp. 220-226. (2009)
Lásztity Radomir: Természetes antioxidánsok antioxidatív hatásának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 4. pp. 209-219. (2009)
Molnár Pál: Élelmiszer- és Agrárgazdasági Világfórum Budapesten. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 3. pp. 181-184. (2009)
Nótári Márta: A Dél-alföld kertészeti hungarikum termékeinek fogyasztói attitűd vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 1. pp. 28-42. (2009)
Popovics Anett: Európai trendek a különleges minőségű élelmiszerek iránti fogyasztói magatartásba. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 1. pp. 5-8. (2009)
Szabó Erzsébet: Eredet- és minőségjelzők szerepe a marketingkommunikációban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 1. pp. 43-52. (2009)
Szabó S. András; László Péter: Az élelmiszerfizikai vizsgálatok jelentősége az élelmiszerek minősítésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 3. pp. 166-169. (2009)
Szakály Zoltán; Szente Viktória; Szigeti Orsolya; Polereczki Zsolt: A hagyományos magyar élelmiszerek fogyasztói megítélése, különös tekintettel a magyar szürke marha és mangalica termékekre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 1. pp. 9-27. (2009)
Szeitzné Szabó Mária: Új utak a kockázatbecslésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 2. pp. 73-82. (2009)
Szerleticsné Túri Mária; Ácsné Kovacsics Loréna; Szeitzné Szabó Mária; Búza László: Arzén élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 3. pp. 170-180. (2009)
Szigeti Tamás János: Beszámoló a "Hungalimentaria 2009" rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 4. pp. 229-231. (2009)
Várkonyi Gábor: Beszámoló "Az IAMA Élelmiszer- és Agrárgazdasági Világfórum előkészületei és a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj 2009 nyertesei" című rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 2. pp. 117-121. (2009)
Várkonyi Gábor: X. Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban, 2009. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 4. pp. 232-248. (2009)