Tudományos közlemények

Group by: No Grouping | Volume | Number
Number of items: 18.

Czakó Mihály: A higiénia oktatásának helyzete az élelmiszeripari oktatási intézményekben. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 7-10. (1971)

Czakó Mihály and Varga Kálmán: Kísérletek krémtúró és ízesített krémtúró eltarthatósági idejének növelésére. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 49-54. (1971)

Czukor Bálint and Farkas János and Gyöngyösi József: Hidrolizált fehérjekoncentrátumok. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 93-100. (1971)

Gábor Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 29-35. (1971)

Horváth Károly: Előszó. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 5-6. (1971)

Huszka Tibor: A fűszerpaprika-őrlemény előállítás technológiai szabályozásának egyes kérdései. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 67-71. (1971)

Huszka Tibor and Patkós Erzsébet: Pácolástechnikai eljárások analitikai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 73-84. (1971)

Kovács Erzsébet: Folytonos és szakaszos eljárással készült vaj utószilárdulásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 61-66. (1971)

Polák Aranka: Különböző összetételű gyümölcsszörpök ízhatásának és üledékességének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 85-91. (1971)

Rakonczai János: A műszaki-tudományos nyelvoktatás időszerű kérdései. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 17-21. (1971)

Sárosi Herbert: A gyakorlatok szerepe és vezetésének módszere az üzemmérnök-képzésben. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 11-16. (1971)

Sárosi Herbert and Bereczki Attila: Kukorica szárítása Heyd-szárítógéppel. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 101-107. (1971)

Torma József: Vizsgálódás az élelmiszeripari szókincs területén. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 23-28. (1971)

Török Attiláné: Sorozatvizsgálatra alkalmas módszer a növények L-aszkorbinsav tartalmának V * 4 polarográfiás meghatározására. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 37-41. (1971)

Vecsernyés Károly and Kővári Árpád: Tojás természetes összetevőinek reológiai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 55-60. (1971)

Vámos Károlyné: Tejpor fehérjetartalmának meghatározása gyors módszerrel. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 43-48. (1971)

Zana János: Politropikus energiaátalakulási diagramok. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 121-131. (1971)

Zsigó István and Maróti János: A kukoricaszárítás hőátadása. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 109-120. (1971)

This list was generated on 2024. június 19. 15:46:24 CEST.