Tudományos közlemények

Group by: No Grouping | Volume | Number
Number of items: 18.

Bajusz Tamásné and Várkonyi Zoltán: Hőmérséklet hatása a tormagyökér peroxidáz aktivitására és fluoreszcenciájára. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 33-37. (1974)

Csorba Attila: A 3H és 14C lágy béta sugárzó izotópok egymás melletti mérése csatorna hányad módszerrel. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 129-135. (1974)

Czakó Mihály and Bucsi Imréné: Fehérjebontó csírák számának meghatározására szolgáló tápközegek összehasonlító vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 27-31. (1974)

Dénes Istvánné: A lineáris programozás és a komputer néhány alkalmazása az élelmiszeriparban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 91-98. (1974)

Földházi Pálné and Miklya János: Búzalisztek minőségi jellemzőinek értékelése regresszió-analízissel. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 83-90. (1974)

Gołebiewski Tadeusz and Torma József: Az „érzékszervi elemzés" mint az áruszakértők képzésének fontos része. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 137-140. (1974)

Gábor Miklósné: Egyes antocián-komplex vegyületek befolyása az antioxidáns hatásra : spektrofotometriás és kromatográfiás mérések. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 55-66. (1974)

Halász Norbertné: A fűszerpaprika festékanyag meghatározási módszereinek kritikai elemzése. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 67-73. (1974)

Korell Ferenc: Húshasznú szarvasmarha-fajtákkal folyó keresztezési és hizlalási kísérletek eredményei Dániában. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 21-26. (1974)

Polák Aranka: Fehérjetartalom meghatározása fotometriás módszerrel baromfihúsban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 39-46. (1974)

Rakonczai János: Korszerű tudományos szemlélet kialakítása a nyelvi órákon. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 15-20. (1974)

Sárosi Herbert: Zöldségfélék szárítása infravörös sugárzással. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 113-120. (1974)

Sárosi Herbert and Aczél Attila and Kormos Judit: Antioxidáns (BHT) kimutatása és meghatározása sertészsírban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 47-54. (1974)

Tatár Sándor: A számítástechnika alkalmazása az abrakkeverékek összeállításában. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 99-105. (1974)

Török Attiláné: Fehérjék izoelektromos fokuszálásának [!fókuszálásának] elve és alkalmazása vékonyrétegű poliakrilamid gélben. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 75-81. (1974)

Virág József and Rózsahegyi Istvánné: A gépesítés színvonala a minisztériumi élelmiszeriparban : 1964-1972. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 7-13. (1974)

Zsigó István: Kukorica szemcsehőmérsékletének vizsgálata Colman szárítóban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 107-112. (1974)

Zsigó István and Bajusz Tamásné: A pritamin anyagi jellenzőiről. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 121-127. (1974)

This list was generated on 2024. június 19. 15:44:48 CEST.