Szerző: " Blazovich Márta"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Keveiné Pichler Emilia; Blazovich Márta: Gyümölcs-aroma vizsgálatok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 125-142. (1971)

Spanyár Pál; Blazovich Márta: Fűszerpaprika kapszaicin-tartalmának meghatározása rétegkromatográfiás úton. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 196-207. (1969)

Blazovich Márta; Spanyár Pál: Kapszaicin-meghatározási módszer kidolgozása oleorezin és más nagy hatóanyag-tartalmú készítmények minősítésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 358-364. (1969)

Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D-vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben III. : egyes tényezők szerepe a D-vitamin keletkezésénél besugárzás hatására takarmányélesztőtejben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 94-100. (1968)

Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben I. : a vizsgálati módszerek felülvizsgálata modelloldatokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 77-91. (1967)

Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben II. : a D vitamin és ergoszterin elkülönítése és meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 130-136. (1967)

Kevei Jánosné; Blazovich Márta: Amperometriás titrálás végpontjának kiértékelése számítás útján, SH-csoportot tartalmazó vegyületek meghatározásánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 136-140. (1964)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 1. 11:24:50 CEST.