Items where Author is " Czipa Nikolett"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 11.

Article

Varga-Kántor Andrea and Alexa Loránd and Topa Emőke and Kovács Béla and Czipa Nikolett: Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4047-4057. (2022)

Varga-Kántor Andrea and Alexa Loránd and Topa Emőke and Kovács Béla and Czipa Nikolett: Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4036-4046. (2022)

Varga-Kántor Andrea and Alexa Loránd and Topa Emőke and Kovács Béla and Czipa Nikolett: Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3672-3678. (2021)

Topa Emőke and Alexa Loránd and Varga-Kántor Andrea and Kovács Béla and Czipa Nikolett: Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3649-3656. (2021)

Topa Emőke and Alexa Loránd and Varga-Kántor Andrea and Kovács Béla and Czipa Nikolett: Quality characteristics of red fruits fresh and after lyophilization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3657-3664. (2021)

Varga-Kántor Andrea and Alexa Loránd and Topa Emőke and Kovács Béla and Czipa Nikolett: Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3665-3671. (2021)

Kántor Andrea and Fischinger László Ádám and Alexa Loránd and Papp-Topa Emőke and Kovács Béla and Czipa Nikolett: Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2710-2714. (2019)

Kántor Andrea and Fischinger László Ádám and Alexa Loránd and Papp-Topa Emőke and Kovács Béla and Czipa Nikolett: Funkcionális kenyér, avagy a fokhagyma és készítményei hatása a kenyér egyes paramétereire. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2704-2709. (2019)

Czipa Nikolett and Novák Anna and Kovács Béla: Analysis of the botanical origins of monofloral honey types. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1322-1324. (2016)

Czipa Nikolett and Novák Anna and Kovács Béla: Fajtamézek botanikai eredetének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1316-1321. (2016)

Czipa Nikolett and Borbélyné Varga Mária and Győri Zoltán: Magyar termelői mézek elemtartalma = Element content of Hungarian beekeepers' honeys. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 3. pp. 153-163. (2010)

This list was generated on 2024. június 15. 16:10:01 CEST.