Szerző: " Halászné Fekete Mária"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

Cikk, tanulmány, mű

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Halászné Fekete Mária; Jankóné Forgács Judit: Hízott libamáj felületi színkoordinátáinak matematikai elemzése a mérés optimálása céljából. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 67-74. (2000)

Halászné Fekete Mária: A hűtési művelet hatásának vizsgálata a hízott lúdmájak felületi színére. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 106-112. (2000)

Halászné Fekete Mária; Záhonyiné Racs Piroska; Szabó M.: Fűszerpaprika őrlemény színváltozásának műszeres vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 90-95. (1999)

Halászné Fekete Mária; Záhonyiné Racs Piroska: Pörkölt kávé színmérése. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 34-39. (1996)

Varga László; Halászné Fekete Mária; Sirokmán Klára: A gamma sugarak hatása a fűszerpaprika őrlemény fizikai és mikrobiológiai tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 112-124. (1990)

Halászné Fekete Mária; Záhonyiné Racs Piroska; Hajdú Erika: Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 25-28. (1987)

Halászné Fekete Mária: Matematikai módszer kakaópor optimális színének kialakításához. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 61-64. (1983)

Halászné Fekete Mária: Gyors módszer a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmenynyiségének meghatározására. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 33-37. (1976)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 03:04:03 CET.