Szerző: " Hidvégi Máté"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Sharobeem Samy Fanous; Hidvégi Máté; Lásztity Radomir; Salgó András: Kukorica fehérjék vizsgálata IV. : táplálkozástani minőség. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 33-43. (1988)

Sharobeem Samy Fanous; Hidvégi Máté; Lásztity Radomir; Simonné Sarkadi Lívia: Kukoricafehérjék vizsgálata I. : kukoricák fehérjetartalma és aminosav-összetétele. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. pp. 4-11. (1987)

Sharobeem Samy Fanous; Hidvégi Máté; Lásztity Radomir; Simonné Sarkadi Lívia: Kukoricafehérjék vizsgálata II. : a fehérjék makrofrakciói. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 156-170. (1987)

Sharobeem Samy Fanous; Hidvégi Máté; Lásztity Radomir; Simonné Sarkadi Lívia: Kukoricafehérjék vizsgálata III. : fehérjefrakciók aminosav összetétele. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 207-215. (1987)

El-Kady Adel; Lásztity Radomir; Hidvégi Máté; Békés Ferenc; Simonné Sarkadi Lívia: Kukoricafehérjék in vitro biológiai értéke néhány magyar fajtánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 47-52. (1984)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 20. 21:53:32 CEST.