Items where Author is " Ladányi Márta"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 7.

Article

Csambalik László and Ladányi Márta and Tóth Eszter and Divéky-Ertsey Anna: Advantageous traits of Hungarian tomato accessions for future utilization. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 44-48. (2018)

Sipos László and Gere Attila and Kókai Zoltán and Kovács Sándor and Ladányi Márta: Predikciós statisztikai módszerek az ásványvízfogyasztás előrejelzésében. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 171-178. (2017)

Koncz László and Petróczy Marietta and Ladányi Márta and Maitz Miklós and Nagy Géza: Severity of symptoms of European stone fruit yellows on different apricot varieties. In: Review on agriculture and rural development, (6) 1-2. pp. 63-70. (2017)

Csambalik László and Divéky-Ertsey Anna and Ladányi Márta and Orbán Csaba: Influence of abiotic disorders on nutritional values of tomato (solanum lycopersicum. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 42-47. (2014)

Conference or Workshop Item

Trócsányi Eszter and György Zsuzsanna and Gampe Nóra and Ladányi Márta and Zámboriné Németh Éva: A kerti kakukkfű rozmaringsavtartalom és rozmaringsavszintáz-génexpresszió változása környezeti tényezők és ontogenetikai tényezők hatására.

Varga Áron and Márki Edit and Bihari-Lucena Eszter and Ladányi Márta and Szabó-Nótin Beatrix and Kőris András: Studying beer dealcoholization by reverse osmosis.

Csambalik László and Ladányi Márta and Tóth Eszter and Divéky-Ertsey Anna: Advantageous traits of Hungarian tomato accessions for future utilization.

This list was generated on 2023. március 28. 04:09:39 CEST.