Szerző: " Szórád László"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei VI. : a söripari és a konzervipari kutatómunka gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 3-10. (1985)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei VII. : a baromfiiparban végzett kutatómunka gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 65-69. (1985)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei IV. : a cukorrépa ipari feldolgozásával kapcsolatos kutatások gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 33-36. (1984)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei V. : a dohányipari kutatómunka gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 77-80. (1984)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei II. : a sütőipari kutatás és műszaki fejlesztés gyakorlati hasznosításra átadott, illetve átadható eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 122-126. (1983)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei III. : növényolajipari kutatások gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 127-130. (1983)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei I. : a K-11 jelű kormányszintű program keretében végzett kutatómunka a gyakorlatnak átadott, illetve átadható eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (28) 5. pp. 219-226. (1982)

A lista elkészítésének dátuma 2025. december 6. 14:56:40 CET.