Szilágyi József; Spanyár Pál: A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások 1974. évi eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 4. pp. 180-186. (1975)
Szilágyi József; Spanyár Pál: A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások újabb eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 1-2. pp. 7-12. (1975)
Szilágyi József: Az élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1973. évben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 89-95. (1974)
Sütő Kálmán; Szilágyi József: A magyar élelmiszergazdaság középtávú szabványosítási koncepciója. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 201-209. (1974)
Szilágyi József; Spanyár Pál: A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó kutatások feladatai és az utóbbi évek jelentősebb eredményei Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 13-22. (1974)
Szilágyi József: Az élelmiszerek 1972. évi minőségalakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 3-9. (1973)
Szilágyi József; Szántóné Németh Éva: Dohánylevelek objektív átvétele szín szerint. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 261-271. (1973)
Szilágyi József: Az élelmiszerek 1970. évi minőségalakulásának elemzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 93-99. (1971)
Szilágyi József: Az élelmiszerek minőségvédelme és minőségfejlesztése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 1-17. (1971)
Szilágyi József; Miklovicz András; Takó Éva: A hatósági élelmiszerellenőrző hálózat fejlesztése és bővítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 173-180. (1970)
Szilágyi József: A FAO/WHO közös élelmezés-szabványosítási programja. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 329-337. (1969)
Szilágyi József; Fehér Tiborné; Zoltán Tamás: Élelmiszeripari termékek minőségi mutatójának számítása és alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 129-133. (1969)