Szerző: " Vajda Ödön"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 34.

Cikk, tanulmány, mű

Draskovics Imelda; Márton Attila Ferenc; Dutka Ferenc; Vajda Ödön: Peszticidanalitikai körvizsgálatok szervezésének feltételei és lehetőségei az élelmiszerellenőrző hálózatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 4. pp. 195-198. (1981)

Vajda Ödön: A hatósági élelmiszerellenőrzés egységesítésének tapasztalatai és feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 1-2. pp. 11-18. (1980)

Vajda Ödön; Ravasz László: A hatósági élelmiszerellenőrzés fejlesztése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 3-4. pp. 65-72. (1978)

Vajda Ödön: A hatósági élelmiszerellenőrzés szervezete és feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 3. pp. 70-79. (1977)

Vajda Ödön: Az élelmiszerek minősége a fővárosban 1971-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 3-15. (1972)

Rajky Antalné; Vajda Ödön: Korszerű laboratóriumi műszerek a Lipcsei Vásáron. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 321-328. (1972)

Gál Ilona Emma; Vajda Ödön: Tartósítóipari adalékanyagok mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 213-218. (1972)

Vajda Ödön: Az Osztrák Kémikusok Egyesületének Nemzetközi Élelmiszerkémiai Ülésszaka 1971. április 14-16. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 223-224. (1971)

Vajda Ödön; Gál Ilona Emma: Besugárzott cukor vizsgálata mikrobiológiai szempontból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 129-135. (1970)

Vajda Ödön: Az élelmiszer minőségellenőrzés új feladatai és eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 134-139. (1969)

Vajda Ödön: Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elmeleti és gyakorlati kérdései II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 140-155. (1969)

Vajda Ödön: Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 65-79. (1969)

Gál Ilona Emma; Vajda Ödön; Békés Imre: A kannabidiolsav néhány tulajdonságának vizsgálata élelmiszertartósítási szempontból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 208-216. (1969)

Gál Ilona Emma; Vajda Ödön: Fitoncidek szerepe élelmiszerek tartósításában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 3-12. (1968)

Vajda Ödön: Görgényi Frigyes emlékezetére, 1906-1968. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 217-218. (1968)

Vajda Ödön: Élelmiszerek minősége 1967-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján : a hatósági minőségellenőrzés új szempontjai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 73-83. (1968)

Vajda Ödön: Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület VII. Tudományos Ülésszaka 1967. szeptember 25-27. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 331-336. (1967)

Vajda Ödön: Élelmiszerek minősége 1966-ban : a hatósági élelmiszerellenőrzés új feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 67-76. (1967)

Fehér Tiborné; Vajda Ödön: Élelmiszerek minőségellenőrzésének szervezése és szervezete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 271-283. (1967)

Vajda Ödön: Az élelmiszerek minőségellenőrzésének fejlődése Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 66-71. (1965)

Vajda Ödön: Termofil spórák hatása szaharóz-oldatokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 23-32. (1965)

Vajda Ödön: A minőségellenőrzés célkitűzései és eredményei 1964-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3-4. pp. 82-89. (1965)

Vajda Ödön: V. Élelmiszeripari Tudományos Ülésszak : 1964. július 18-20. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 215-216. (1964)

Vajda Ödön: Élelmiszerek minősége 1963-ban és a minőségellenőrzés új irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 65-73. (1964)

Vajda Ödön: Az osztrák Piachivatalok és Élelmiszerellenőrző Intézetek X. Ülésszaka. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 352-358. (1963)

Vajda Ödön: IV. Élelmiszeripari Tudományos Ülésszak. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 225-228. (1963)

Vajda Ödön: A minőségellenőrzés célkitűzései és eredményei 1962-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 104-110. (1963)

Vajda Ödön: Az élelmiszerek és élvezeti cikkek minősége 1961-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 3-4. pp. 121-125. (1962)

Vajda Ödön: III. Élelmiszeripari Tudományos Ülésszak. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 7-8. pp. 231-235. (1962)

Vajda Ödön; Zoltán Tamás: Élelmiszerek minőségének ellenőrzése a Csehszlovák Szocialista Köztársaságban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 65-69. (1962)

Vajda Ödön: Élelmiszerek minősítésére alkalmazható mikrobiológiai módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 269-276. (1962)

Rajky Antalné; Vajda Ödön: Egységes élelmiszervizsgálati módszerek összeállítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 7-8. pp. 204-206. (1961)

Vajda Ödön: II. Élelmiszeripari tudományos tanácskozás : 1961. június 16-17. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 7-8. pp. 199-203. (1961)

Vajda Ödön; Zoltán Tamás: Élelmiszerek minőségének ellenőrzése az NDK-ban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 1-2. pp. 36-38. (1961)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 5. 13:56:46 CEST.