Szerző: " Bánáti Diána"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 21.

Bánáti Diána: Edible insects as alternative protein sources : [abstract].

Bánáti Diána: Flexitarianism - the sustainable food consumption? In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4075-4091. (2022)

Bánáti Diána: Flexitariánus étrend - a fenntartható táplálkozás? In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4058-4074. (2022)

Bánáti Diána: Rovarok a levesben - ehető rovarok a humán táplálkozásban.

Bánáti Diána: Rovarok a levesben - ehető rovarok a humán táplálkozásban : [absztrakt].

Bánáti Diána; Gyimes Ernő: Terminology of plant-based meat alternatives : a survey among Hungarian food science, food technology and nutrition experts. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4272-4280. (2022)

Bánáti Diána; Gyimes Ernő: A növényi alapú hús helyettesítő élelmiszerek szakmailag elfogadható megnevezése : felmérés magyar élelmiszer-tudományi, -technológiai és táplálkozástudományi szakemberek körében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4263-4271. (2022)

Bánáti Diána: Vega hamburgerek, vegán húsok? : az Európai Parlament döntése a növényi alapú húspótló élelmiszerek elnevezéséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3158-3165. (2020)

Bánáti Diána: Veggie burgers, vegan meats? : the ruling of the European Parliament paved the way for meat substitutes with meat denominations. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3166-3174. (2020)

Bánáti Diána: Viruses in food - in the light of the new coronavirus pandemic. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 2. pp. 2906-2921. (2020)

Bánáti Diána: Vírusok az élelmiszerekben az új koronavírus-járvány fényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 2. pp. 2892-2905. (2020)

Bánáti Diána; Mészáros Zsuzsanna; Szabó Erzsébet: Attitude toward the cloning of animals for food in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2118-2129. (2018)

Bánáti Diána; Mészáros Zsuzsanna; Szabó Erzsébet: Állatok élelmezési célú klónozásának megítélése Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2096-2116. (2018)

Szűcs Viktória; Szabó Erzsébet; Bánáti Diána: Az ismeret hatása az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói elfogadottságára = The effect of knowledge on the consumer acceptance of food additives. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 2. pp. 622-634. (2015)

Szűcs Viktória; Bánáti Diána: Risk perception of food additives in Hungary. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 85-90. (2012)

Bánáti Diána: Ethical considerations in the food chain. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 18-22. (2010)

Szűcs Viktória; Bánáti Diána: Risk perception of food additives in Hungary. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 243-247. (2010)

Bánáti Diána: Mikotoxinok: kockázat-kommunikáció és a fogyasztók kockázat-érzékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 87-92. (2007)

Bánáti Diána; Szabó József A.: Knowledge and acceptance of genetically modified foodstuffs in Hungary. In: Acta biologica Szegediensis, (50) 3-4. pp. 115-119. (2006)

Bánáti Diána: Lehet-e húzóágazat az élelmiszeripar? : Ha nem akkor miért igen? : az élelmiszer-tudományi kutatás. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 1-8. (2005)

Bánáti Diána: Az élelmiszer-szabályozás aktuális feladatai az Európai Unióhoz való csatlakozás előtt. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 2. pp. 82-92. (1998)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 17:09:23 CEST.