Items where Author is "Bánáti, Diána"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 5.

Article

Szűcs, Viktória and Bánáti, Diána: Risk perception of food additives in Hungary. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 85-90. (2012)

Bánáti, Diána: Ethical considerations in the food chain. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 18-22. (2010)

Szűcs, Viktória and Bánáti, Diána: Risk perception of food additives in Hungary. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 243-247. (2010)

Bánáti, Diána and Szabó, József A.: Knowledge and acceptance of genetically modified foodstuffs in Hungary. In: Acta biologica Szegediensis, (50) 3-4. pp. 115-119. (2006)

Bánáti, Diána: Lehet-e húzóágazat az élelmiszeripar? : Ha nem akkor miért igen? : az élelmiszer-tudományi kutatás. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 1-8. (2005)

This list was generated on 2020. június 2. 10:47:48 CEST.