Tudományterület szerző szerint "Bánáti, Diána"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Szűcs, Viktória; Bánáti, Diána: Risk perception of food additives in Hungary. Review of faculty of engineering 1-2. pp. 85-90. (2012)

Bánáti, Diána: Ethical considerations in the food chain. Review of faculty of engineering 2-3. pp. 18-22. (2010)

Szűcs, Viktória; Bánáti, Diána: Risk perception of food additives in Hungary. Review of faculty of engineering 2-3. pp. 243-247. (2010)

Bánáti, Diána; Szabó, József A.: Knowledge and acceptance of genetically modified foodstuffs in Hungary. Acta biologica Szegediensis, (50) 3-4. pp. 115-119. (2006)

Bánáti, Diána: Lehet-e húzóágazat az élelmiszeripar? : Ha nem akkor miért igen? : az élelmiszer-tudományi kutatás. Tudományos közlemények, (25). pp. 1-8. (2005)

A lista elkészítésének dátuma 2017. szeptember 26. 23:36:57 CEST.