Fehérné Patkós Erzsébet; Czakó Mihály: Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 121-134. (1988)
Czakó Mihály; Fehérné Patkós Erzsébet: Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 57-64. (1987)
Horváth Károly; Czakó Mihály; Répási Gizella: A morzsagyártás mikrobiológiai fázisvizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 39-43. (1983)
Czakó Mihály: Különböző búzafajták proteázaktivitásának változása kevert műtrágyázás hatására. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 85-87. (1980)
Czakó Mihály; Király László: Hústartalmú konzervek hőterhelése. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 51-54. (1976)
Czakó Mihály; Bucsi Imréné: Fehérjebontó csírák számának meghatározására szolgáló tápközegek összehasonlító vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 27-31. (1974)
Czakó Mihály; Varga Kálmán: Kísérletek krémtúró és ízesített krémtúró eltarthatósági idejének növelésére. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 49-54. (1971)
Czakó Mihály: A higiénia oktatásának helyzete az élelmiszeripari oktatási intézményekben. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 7-10. (1971)