Szerző: " Major József"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 12.

Cikk, tanulmány, mű

Lásztity Alexandra; Horváth Zsuzsa; Szakács Ottó; Lásztity Radomir; Major József: Egyes diétás élelmiszerek ásványi anyag tartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 143-150. (1983)

Major József: Beszámoló a III. Élelmiszeranalitikai módszertani szimpóziumról : élelmiszerek reológiai vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 5-6. pp. 336-337. (1975)

Örsi Ferenc; Major József: Műszeres és szenzorikus reológia. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 5-6. pp. 289-297. (1975)

Örsi Ferenc; Varga János; Major József: Összefüggés friss és elkészített marhahús szenzorikus és műszeres puhaságmérési eredményei között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 5-6. pp. 313-317. (1975)

Major József; Kocsis Györgyné: Szénhidrát alapú mesterséges gélképzők összehasonlító reológiai vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 271-280. (1970)

Major József: Az új 6. osztályos történelemkönyv. In: Módszertani közlemények, (5) 4. pp. 274-278. (1965)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Major József: Fehérjealapú habképző anyagokkal lazított édesipari liszetesáruk reológiai vizsgálata V. : a tárolás és a csomagolás hatása a reológiai sajátságokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 265-268. (1962)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Major József: Fehérjealapú habképző anyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata IV. : a tojássárga mennyisége és a sütési idő befolyása a reológiai tulajdonságokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 7-8. pp. 214-219. (1962)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Major József: Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata III. : a liszt és a habképző anyagok befolyása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 3-4. pp. 91-98. (1962)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Major József: Fehérjealapú habképzőkkel lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata II. : a tárolási idő és a zsírtartalom befolyása a reológiai tulajdonságokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 41-48. (1962)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Major József: Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 7-8. pp. 189-193. (1961)

Fehér László; Major József; Szabó Imre J.: Pektinbontás vizsgálata penészekből előállított enzimkészítményekkel és azok keverékeivel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 5-6. pp. 255-259. (1957)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 26. 16:31:48 CEST.