Vissza |
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 76-77. (1995)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 2. p. 162. (1995)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 263-264. (1995)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. p. 360. (1995)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 69-75. (1995)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 2. pp. 153-161. (1995)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 258-263. (1995)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 325-360. (1995)
A IX. Élelmiszertudományi és -Technológiai Világkongresszus résztvevőinek budapesti felhívása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 234-236. (1995)
Ismertető a FLAIR-FLOW EUROPE kutatási programról II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 60-68. (1995)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. p. 78. (1995)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 2. pp. 162-166. (1995)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 265-266. (1995)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 361-362. (1995)
Barabás Béla: Tapasztalatok búza nedvesség- és fehérjetartalmának NIR módszerrel történő mérésénél. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 281-288. (1995)
Formanek Zoltán: Besugárzott sertészsírminták oxidatív stabilitásának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 2. pp. 124-133. (1995)
Földháziné Ráth Gertrúd: HPLC módszer alkalmazása mézek cukorösszetételének vizsgálatára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 41-48. (1995)
Kerekes László: Búzalisztek Fusarium F-2 és T-2 toxin szennyeződésének gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai mérőrendszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 215-224. (1995)
Kerekes László: Búzalisztek gliadin (glutén)-tartalmának gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 49-55. (1995)
Lauwaars Margreet: AOAC International. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 173-193. (1995)
Lásztity Radomir: Az élelmiszeranalitika helyzete és várható fejlődési trendjei az EURO FOOD CHEM VIII. konferencia tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 273-280. (1995)
Molnár Ingrid: Német Hivatalos Élelmiszeranalitikai Módszergyűjtemény I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 2. pp. 134-152. (1995)
Molnár Ingrid: Német Hivatalos Élelmiszeranalitikai Módszergyűjtemény II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 237-257. (1995)
Molnár Jeannette; Dixon James; Dunsmuir James: Élelmiszerek szeléntartalmának meghatározása és szintfelmérése I. : szelénkoncentráció meghatározása hidridgenerátoros atomabszorpciós spektrometriával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 34-40. (1995)
Molnár Jeannette; MacPherson Allan: Élelmiszerek szeléntartalmának meghatározása és szintfelmérése II. : gyors étkeztetésben kínált készételek szeléntartalma Skóciában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 2. pp. 115-123. (1995)
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XL. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 3-6. (1995)
Molnár Pál: A IX. IUFoST Világkongresszus. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 231-233. (1995)
Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VI. : a profilanalízis és a higításos profilanalízis módszertana. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 194-214. (1995)
Molnár Pál; Várkonyi Gábor: "Az Európai Unió élelmiszerszabályozása" kamarakiállítás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 306-324. (1995)
Nagy Edit: Gyorsvizsgálati rendszerek ("test-kit"-ek) hitelesítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 56-59. (1995)
Rácz Endre: A magyar élelmiszerkönyv múltja - jelene - jövője. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 7-33. (1995)
Salamon Aurél; Katona László: Az élelmiszerek minőségalakulása 1994-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 2. pp. 85-114. (1995)
Szerdahelyi Emőke; Hajós Gyöngyi; Molnár Pál: Tehéntej meghatározása hazai sajtokban izoelektromos fókuszálással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 225-230. (1995)
Tóth Tiborné; Molnár Pál; Komáromy Attiláné; Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 289-301. (1995)
Walter Thomas: Üveges termékek előállítása hideg eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 302-305. (1995)