Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 21.

2005

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 2000/1 hírlevele : A visszanyerési tényezők becslése és alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 4. pp. 230-232. (2005)

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 2000/2 hírlevele : Hogyan kombináljuk a jártasságvizsgálati eredményeket a saját bizonytalansági becslésünkkel - a zéta pontszám. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 3. pp. 175-177. (2005)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 45-61. (2005)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 2. pp. 125-127. (2005)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 3. pp. 179-194. (2005)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 4. pp. 251-255. (2005)

Mikrobiológiai levegőmonitorozás az élelmiszeriparban: IMA és Sed-Unit, egyszerű és megbízható új koncepció a gyakorlatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 40-44. (2005)

A hatósági élelmiszerellenőrzés 2004. évi tevékenysége és megállapításai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 3. pp. 135-160. (2005)

Útmutató: az élelmiszerjogról szóló 178/2002/EK rendelet 11., 12., 16., 17., 18., 19. és 20. cikkeinek végrehajtásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 2. pp. 98-120. (2005)

Biró György; Molnár Pál: A szívre egészséges tápanyagösszetételű, "szívbarát" - élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 3-22. (2005)

Eeles M.: Cukoranalízis édesipari termékekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 3. pp. 161-166. (2005)

Hilliam Moira: Lehetőségek a "szívbarát" ételek és italok fejlesztésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 23-28. (2005)

Kalman A.: B2 vitamin mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 3. pp. 167-174. (2005)

Kétszeri Dávid: Élelmiszer-nyomonkövethetőség az EAN.UCC szabványok segítségével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 2. pp. 87-97. (2005)

Metra P. L.: AOAC Europe Szimpózium: jogi korlátok az élelmiszerbiztonsághoz vezető úton: sikeres rendezvény száznál több résztvevővel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 3. p. 178. (2005)

Molnár Pál: A probiotikumok perspektívái : irodalmi áttekintés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 4. pp. 213-229. (2005)

Pallóné Kísérdi Imola: Az élelmiszerszabályozás és élelmiszer-biztonság aktuális kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 4. pp. 233-250. (2005)

Plaggenhoef W. van; Batterink M.; Trienekens J. H.: A holland gyümölcs, marhahús és hal terméklánc minőségirányítási rendszerei és jogi szabályozása I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 4. pp. 201-212. (2005)

Popovics Anett: A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek ismertségének fokozása a közösségi marketing eszközeivel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 29-39. (2005)

Tóth Tiborné: Beszámoló az Analitikai és Mintavételi Módszerek Codex Bizottság 26-ik üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 2. pp. 121-124. (2005)

Wilrich P-Th.: Az elméleti szórás körvizsgálati precizitási kísérletekben használandó robusztus becslése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 2. pp. 69-86. (2005)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 19:06:24 CEST.