Tudományos közlemények című kiadvány cikkei

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 13.

1988

Fehérné Patkós Erzsébet; Czakó Mihály: Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 121-134. (1988)

Gábor Miklósné: Csicsókalé fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 40-47. (1988)

Kispéter József: Poralakú élelmiszerek vizsgálata fizikai módszerek alkalmazásával. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 12-29. (1988)

Kovács Erzsébet; Fehér László: Felületaktív anyagok hatása a száraztészták szerkezetére. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 111-120. (1988)

Nagy Elemérné; Nagy Elemér: Számítógéppel támogatott oktatás az élelmiszeripari üzemmérnökképzésben. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 1-11. (1988)

Szabóné Türkössy Anikó: Az értékelemzés előkészítő szakasza, témakiválasztás a kritériumrendszerek viszonylatában. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 94-101. (1988)

Török Attila; Varró Györgyné: Számítógéppel vezérelt aminosavanalizátor elválasztási paramétereinek optimalizálása. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 30-39. (1988)

Virág József: Az élelmiszeripari marketingtevékenység makroszintű feladatai a belföldi piacon. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 72-82. (1988)

Virág József: Egyes csomagolóanyagok helyettesíthetőségének és gazdaságos felhasználásának. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 62-71. (1988)

Virág József; Rózsahegyi Istvánné: Emberi tényezők a termelésben. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 102-110. (1988)

Vámos Károlyné: Különböző eljárások összehasonlító vizsgálata izomfehérje tartalom meghatározásáoa. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 48-61. (1988)

Várhelyi Gézáné: A vállalati tervezés - különösen az értékesítés tervezés néhány kérdése. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 83-93. (1988)

Witrowa Dorota; Witrowa Dorota: The influence of drying process on carrot and celery rehidration. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 135-145. (1988)

A lista elkészítésének dátuma 2024. július 17. 03:43:36 CEST.