Szerző: " Aczél Attila"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 12.

Cikk, tanulmány, mű

Aczél Attila: Benedek László tudományos emlékülés Szegeden. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 5-6. p. 211. (1978)

Selmeci György; Aczél Attila: A butilhidroxitoluol (BHT) meghatározása étkezési sertészsírból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 5-6. pp. 298-305. (1975)

Selmeci György; Aczél Attila; Péter Szilveszter: A nitrát-ion direkt meghatározása húsipari termékekből. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 4. pp. 187-194. (1975)

Sárosi Herbert; Aczél Attila; Kormos Judit: Antioxidáns (BHT) kimutatása és meghatározása sertészsírban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 47-54. (1974)

Téren József; Selmeci György; Aczél Attila: Adatok a tejsavas erjesztéssel tartósított zöldparadicsom mikrobiológiai tulajdonságaihoz. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 91-93. (1973)

Aczél Attila; Selmeci György; Noske Ottó; Marik Mária: Butilhidroxitoluol (BHT) kimutatása és meghatározása étkezési sertészsírban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 129-134. (1972)

Aczél Attila: Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése I. : zöldborsó színváltozása a konzerválás folyamatában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 9-16. (1970)

Aczél Attila: Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése II. : adatok a "Szegedi halászlé" koleszterintartalmáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 149-154. (1970)

Aczél Attila: Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése III. : csonthéjastermésűek karotinoid-tartalmának változása a feldolgozás és tárolás során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 217-223. (1970)

Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II. : Karotinoidok változása tárolás folyamán. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 246-251. (1969)

Aczél Attila: Érett paradicsom pigmentjeinek rétegkromatográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 35-39. (1969)

Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére I. : hidroximetilfurfurol jelentősége a nem enzimes barnulási reakcióban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 315-321. (1967)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 13:59:15 CET.