Vissza |
Szakál Sándor; Bíró Géza: Az állati eredetű élelmiszerek egységes mikrobiológiai követelményrendszerének kialakítására és a vizsgáló módszerek szabványosítására irányuló hazai törekvések (1960-1980) : összefoglaló ismertetés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. pp. 85-90. (1983)
Bíró Géza; Kismarton Károly: A hatósági élelmiszer-ellenőrzés egyes kérdései az új élelmiszertörvényben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 4. pp. 179-184. (1976)
Bíró Géza: 20 éves a Húsipari Állatorvosi Ellenőrző Szolgálat. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. p. 295. (1973)
Mahfooz Goma; Gyönös Károly; Bíró Géza: A fagyasztva tárolt hús felengedés utáni lévesztesége, főzés utáni tulajdonságai és a szöveti szerkezete közötti összefüggések. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 231-242. (1970)
Bíró Géza: Az Escherichia coli meghatározásának problémái az élelmiszer-bakteriológiában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 229-233. (1969)
Bíró Géza: A reduktáz-enzimpróba alkalmazása édesvízi halhús és édesipari készítmények mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálatára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 315-322. (1966)
Bíró Géza; Szántó Sándor; Forrás Zsuzsanna: Mikrobák zsírbontásának vizsgálata szilárd táptalajon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 132-135. (1964)
Bíró Géza: Cukoroldat hatása penészspórák hőtűrésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 5-6. pp. 171-173. (1962)
Lásztity Radomir; Bíró Géza; Nedelkovits János: Hazai borok aminósavtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 339-343. (1961)
Bíró Géza: Penészek zsírbontásának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 3. pp. 58-62. (1961)