László Zsuzsanna and Fehér László: Effect of ozone and vuv light in the presence of food components. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 67-73. (2007)
Fehér László: Vákuumcsomagolt termékek mikroflórájának vizsgálata a tárolás függvényében. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 63-66. (2000)
Fehér László and Molnár József and Földeák Sándor: Biológiai aktivitás és a kémiai szerkezet összefüggése fungicid vegyületeknél. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 70-74. (1995)
Patkós Erzsébet and Fehér László: Technológiai paraméterek hatása a vörösáruk minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 121-129. (1994)
Fehér László: Trichoderma-ellenes vegyületek keresése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 205-213. (1994)
Kabók Katalin and Huszka Tibor and Fehér László: Műbelek egyes fizikai jellemzőinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 90-101. (1990)
Kovács Erzsébet and Fehér László: Felületaktív anyagok hatása a száraztészták szerkezetére. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 111-120. (1988)
Fehér László and Brwaf M. Saeed: Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez : Fehér László. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 45-50. (1983)
Fehér László: A szegedi körzetben termelt tej mikrobiológiai minősége. In: Tudományos közlemények, (10). pp. 27-31. (1982)
Fehér László: Fenantrén származékok baktericid hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 23-27. (1976)
Fehér László and Kővári Árpádné: Kísérletek állati eredetű hulladékok enzimekkel történő lebontására. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 33-36. (1975)