Márton Attila Ferenc; Kőmíves Tamás; Draskovics Imelda; Dutka Ferenc: Klórozott szénhidrogén peszticidmaradványok meghatározási eljárásainak izotópos ellenőrzése II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 5-6. pp. 193-200. (1978)
Kőmíves Tamás; Márton Attila Ferenc; Dutka Ferenc: Organofoszfát peszticidmaradványok meghatározása természetes szinezékanyagokban gazdag élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 5-6. pp. 201-204. (1978)
Fodorné Csorba Katalin; Kőmíves Tamás; Márton Attila Ferenc; Dutka Ferenc: Tiokarbamát herbicidmaradványok meghatározása növényi eredetű élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 5-6. pp. 205-209. (1978)
Márton Attila Ferenc; Draskovics Imelda; Kőmíves Tamás; Dutka Ferenc: Klórozott szénhidrogén peszticidmaradványok meghatározási eljárásainak izotópos ellenőrzése I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 5-6. pp. 238-243. (1977)
Kőmíves Tamás; Katona Ábrisné; Márton Attila Ferenc; Dutka Ferenc: Organofoszfát peszticidmaradvány meghatározása fűszerpaprikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 5-6. pp. 244-248. (1977)
Katona Ábrisné; Kulcsár Ferenc; Kőmíves Tamás: Organofoszfát peszticidmaradványok meghatározása liofilezett almában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 178-185. (1977)
Fodorné Csorba Katalin; Márton Attila Ferenc; Kőmíves Tamás; Dutka Ferenc: Vékonyrétegkromatográfia, mint határértékmódszer peszticidek maradványanalitikájában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 171-177. (1977)