Items where Author is " Rékasi Tibor"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 7.

Article

Lásztity Radomir and Truyen Tran The and Békés Ferenc and Rékasi Tibor: Tejporok és tejalapú tápszerek szabad zsírtartalmának változása a tárolás során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 123-133. (1980)

Örsi Ferenc and Rékasi Tibor and Csók János: Ömlesztett sajtok szabad és kötött víztartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 43-53. (1979)

Rékasi Tibor and Örsi Ferenc: Butilhidroxitoluol (BHT) meghatározása keveréktakarmányokban fotometriás eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 5-6. pp. 316-321. (1976)

Monori Sándor and Rékasi Tibor and Békés Ferenc: Takarmánykeverékek szintetikus antioxidáns tartalmának vizsgálata II. : az "XAX" antioxidáns meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 3. pp. 127-132. (1975)

Rékasi Tibor: Búzaliszt kivonható köztes és tapadó fehérjéinek mennyiségi változásai az utánőrlési paraméterek függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 137-147. (1970)

Rékasi Tibor: Fajsúly szerint elválasztott búzaliszt frakciók egyes fizikai és kémiai sajátságainak vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 181-192. (1970)

Rékasi Tibor: A refraktométeres nedvességmeghatározás kérdéséhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 28-35. (1963)

This list was generated on 2024. június 25. 03:28:53 CEST.