Szerző: " Telegdy-Kováts László"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 13.

Cikk, tanulmány, mű

Telegdy-Kováts László: A mikrobiológiai vitaminmeghatározások a gyakorlatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 30-36. (1971)

Telegdy-Kováts László; Berndorferné Kraszner Éva; Péterfalvi Mária; Gábor Tamás: Adatok a pangaminsav (B15-vitamin) természetes előfordulásához I. : gabonamagvak pangaminsav tartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 339-348. (1969)

Telegdy-Kováts László; Örsi Ferenc; Rásky Klára: Tejsav képződés kinetikájának vizsgálata glükóz és fruktóz bomlásánál lúgos közegben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 193-195. (1969)

Telegdy-Kováts László; Berndorferné Kraszner Éva; Dévai Anna: Vizsgálatok a pangaminsav (B15-vitamin) kimutatására, illetőleg meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 84-93. (1968)

Telegdy-Kováts László: Dr. Török Gábor emlékezetére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 1-2. (1967)

Telegdy-Kováts László; Lásztity Radomir: Új magyar tésztavizsgáló műszer és lisztminősítő műszer, a valorigráf. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 5-9. (1967)

Telegdy-Kováts László: A minőségről és annak meghatározásáról élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 260-270. (1967)

Telegdy-Kováts László; Lásztity Radomir: Foszfolipid-mono-(di-)glicerid típusú emulgeátor ("Emulthin M-C 501") hatásának vizsgálata a búzalisztből készült tészták reológiai tulajdonságaira és a kenyér minőségére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 51-54. (1966)

Telegdy-Kováts László; Törley Dezső: A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 41-43. (1960)

Telegdy-Kováts László; Kolta Rezső: Gyors szaharóz-kimutatás mustban és borban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 11-12. pp. 279-285. (1958)

Telegdy-Kováts László: Manometriás módszerek jelentősége az élelmiszeranalitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 3-4. pp. 121-132. (1957)

Telegdy-Kováts László: A pH-érték meghatározása és gyakorlati jelentősége az élelmiszeriparban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 1-2. pp. 3-18. (1957)

Telegdy-Kováts László: Zemplén Géza emlékezetére : 1883-1956. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. pp. 177-178. (1956)

A lista elkészítésének dátuma 2025. április 5. 15:50:42 CEST.