Tudományterület szerző szerint "Hodúr, Cecília"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

Cikk, tanulmány, mű

Szélpál, Szilárd; Kohány, Zsuzsanna; Fogarassy, Eszter; Csanádi, József; Vatai, Gyula; Hodúr, Cecília: Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems. Review of faculty of engineering, (8) 1. pp. 6-11. (2014)

Šereš, Zita; Vatai, Gyula; Dokić, Ljubica; Šoronja - Simović, Dragana; Hodúr, Cecília; Ikonić, Bojana; Nikolić, Ivana; Pajin, Biljana: Environmetal friendly method in the sugar-beet production for the colourants removal. Review of faculty of engineering, (8) 1. pp. 27-32. (2014)

Hodúr, Cecília: A membrán-szeparáció kutatása a Folyamatmérnöki Intézetben. Review of faculty of engineering Spec. pp. 24-32. (2013)

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna; Fekete, Mária; Hodúr, Cecília: Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata. Tudományos közlemények, (24). pp. 54-59. (2003)

Hodúr, Cecília; Szabó, Gábor; Papp, Gézáné: Almaié fázisátmenet nélküli besűrítése. Tudományos közlemények, (23). pp. 34-38. (2002)

Hodúr, Cecília: Mavibran és Millipore membránok összehasonlítása. Tudományos közlemények, (21). pp. 28-35. (2000)

Hodúr, Cecília; Papp, Gézáné; Szabó, Gábor: Must besűrítésének vizsgálata. Tudományos közlemények, (19). pp. 40-48. (1996)

Hodúr, Cecília; Papp, Gézáné: Ultraszűrés vizsgálata homoki borok esetében. Tudományos közlemények, (17). pp. 53-59. (1994)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 18. 20:49:35 CET.