Vissza |
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 33-37. (1960)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 90-91. (1960)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 132-135. (1960)
Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 38-40. (1960)
Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 92-96. (1960)
Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 136-139. (1960)
Bontovits Lajos: A paradicsom színe. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 12-22. (1960)
Hapka Sándor; Cieleszky Vilmos: Az autoszifonban előállított szódavízzel kapcsolatos panaszok okairól. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 129-131. (1960)
Hazslinszky Bertalan: Mikroszkópiai közlemények IV. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 23-28. (1960)
Kismarton Károly: Illóolajok analízise II. : a sajmeggy (Prunus Mahaleb) kumarinjairól. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 44-58. (1960)
Kottász József: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közleményekről az 1959 évben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 1-3. (1960)
Köllő Andrásné; Bajnok István: Mesterséges érlelési kísérletek etilénnel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 101-109. (1960)
Lindner Károly; Jaschik Sándor; Korpáczy István: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai II. : egyes hazai élelmiszerfehérjék aminosav összetétele és biológiai értékelése II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 59-67. (1960)
Lindner Károly; Jaschik Sándor; Korpáczy István: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 97-100. (1960)
Lásztity Radomir: Műanyag fóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 68-80. (1960)
Lásztity Radomir; Nedelkovits János: A nagyfrekvenciás titrálás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeranalitikában I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 110-114. (1960)
Nedelkovits János; Hajnár Henriette: Kávészerek extrakttartalmának vizsgálata : a pörkölt cikória extrakciója. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 115-120. (1960)
Sipos Endre; Kerpely Antal; Zámory Éva: Magyar mézek inhiqin vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 81-89. (1960)
Spanyár Pál; Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal II. : ólomtartalom meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 4-11. (1960)
Szabó Kálmán: A feketekávé extrakttartalmának gyors meghatározása merülő refraktométerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 29-32. (1960)
Szőke Katalin: A ROE-féle aszkorbinsav meghatározási módszer alkalmazása növényi anyagokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 121-128. (1960)
Telegdy-Kováts László; Törley Dezső: A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 41-43. (1960)