Vissza |
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. pp. 39-40. (1979)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 201-202. (1979)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. (1979)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. (1979)
Szakmai, személyi hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. (1979)
Szakmai, személyi hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. p. 74. (1979)
Gomola György: Új hatáskörök a megyei (fővárosi) élelmiszerellenőrző és vegyvizsgáló intézeteknél. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 99-100. (1979)
Gomola György: A megyei (fővárosi) élelmiszerellenőrző és vegyvizsgáló intézetek Szervezeti és Működési Szabályzata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 97-98. (1979)
Ivanovics Magdolna: Az élelmiszerek előállításának élelmezésegészségügyi szabályzata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 199-200. (1979)
Kacskovics Miklós: Az Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézetek III. Tudományos Konferenciája : Győr, 1979. október 10-11. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 193-198. (1979)
Kismarton Károly: Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete Élelmiszer Szabványosítási Program : Mintavételi és Vizsgálati Módszerek kódexbizottsági ülése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 95-96. (1979)
Kottász József: 75 éves Balló Mátyás szabályrendelet-tervezete : a Codex Alimentarius Hungaricus csírája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 137-179. (1979)
Kottász József: Az Élelmiszervizsgálati Közlemények huszonöt éve. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 113-119. (1979)
Kottász József: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1978. évi XXIV. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. pp. 7-8. (1979)
Kottász József: III. Országos Igazságügyi Szakértői Értekezlet : Budapest 1979. október 11-13. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. p. 200. (1979)
Kovács Bernadette: Termisztoros hőmérő alkalmazása hűtőipari termékek maghőmérsékletének a mérésénél. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 91-94. (1979)
Kádas Lajos; Lindner Károly: A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminósav tartalmának változása az érés során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. pp. 20-25. (1979)
Kántor Dezső; Perecsényi Erzsébet: Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jellemzői I. : hazai és import dohánygyártmányok mikrobiológiai jellemzői. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 65-73. (1979)
Kántor Dezső; Tóth János; Perecsényi Erzsébet: Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jellemzői II. : cigarettákból identifikált reprezentatív penésztörzsek és jelentőségük. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 75-80. (1979)
Lindner Károly: Fehérje fogyasztásunk és annak táplálkozási értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 180-190. (1979)
Lásztity Radomir: Az élelmiszeranalitika helyzete és fejlődési irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 129-136. (1979)
Marosi József: Minőségügyi konferencia Budapesten : Budapest, 1979. szeptember 4-7. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. p. 123. (1979)
Nagy Edit: Benzinnel extrahált fehérjetakarmányok benzol-és toluolszennyezettségének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 81-84. (1979)
Papp Margit; Kémery Tibor: Tartósított élelmiszerek összes sav- és konyhasó tartalmának meghatározása közös oldatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. pp. 35-38. (1979)
Pollák Lászlóné: Lóránt Béla : 1913-1979. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 41-42. (1979)
Párkányné Gyárfás Anna; Vámosné Vigyázó Lilly: A búza amiláz-aktivitásának mérése színezett keményítő származékkal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. pp. 26-34. (1979)
Szabó András; Bogáncs János; Mihályi Éva: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 61-64. (1979)
Szabó S. András: Hozzászólás Magyar Pál "Adatok egyes hazai ehető gombák fehérje tartalmára és radioaktív szennyezettségére" c. cikkéhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 191-192. (1979)
Szakál Sándor: Dr. Takács János : 1921-1979. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 203-204. (1979)
Sütő Kálmán: A minőségfejlesztés aktuális feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 120-123. (1979)
Takó Éva: Az élelmiszer minőségellenőrzés fejlesztésének irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 109-112. (1979)
Takó Éva: Az élelmiszerek minőségének 1978. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. pp. 1-6. (1979)
Tekes Lajosné; Farkas Józsefné: Diabetikus készítmények szénhidráttartalmának vizsgálata vékonyréteg kromatográfiás-spektrofotometriás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 55-60. (1979)
Vas Károly: A magyar élelmiszerkutatás középtávú kutatási és fejlesztési tervjavaslata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 124-128. (1979)
Vámosné Vigyázó Lilly; Törley Dezső: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában III. : növényi eredetű élelmiszerek analitikája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. pp. 9-19. (1979)
Örsi Ferenc; Rékasi Tibor; Csók János: Ömlesztett sajtok szabad és kötött víztartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 43-53. (1979)
Ősz Józsefné: A takarmányok furazolidon és nitrofurazon tartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 85-89. (1979)