Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 35.

1983

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. p. 40. (1983)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. (1983)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 207-208. (1983)

Jogszabály figyelő : az 1983. január 1 és június 30 között megjelent fontosabb jogszabályokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. pp. 115-121. (1983)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 63-64. (1983)

Szakmai, személyi hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 6-7. (1983)

Szimpózium. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. p. 8. (1983)

XII. Nemzetközi Élelmiszermikrobiológiai és Higiéniai Szimpózium. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. p. 8. (1983)

Antal István: Dr. Kottász József emlékezetére, 1919-1983. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. p. 121. (1983)

Arany Sándorné; Erdei Györgyi: Szabvány szerinti nedvességmeghatározási módszerek alkalmazhatósága, különös tekintettel a pácolt dohányokra és dohányfóliákra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 47-57. (1983)

Borusné Böszörményi Nóra: Körvizsgálati adatok értékelése a PTK-1072 számológép segítségével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 58-59. (1983)

Csapó János: Takarmányok és élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása különböző fehérje hidrolízis módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 159-170. (1983)

Enkler Zsigmond; Márton Attila Ferenc; Dutka Ferenc: Tiokarbamát-maradványok gáz - folyadék kromatográfiás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 171-178. (1983)

Glózik András: Élelmiszer-ellenőrzésünk korszerűsített szervezete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 1-3. (1983)

Gomola György: Jogszabály figyelő : az 1982. szeptember 30 - 1982. december 31 közötti időben közzétett fontosabb jogszabályok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 60-62. (1983)

Gomola György: Jogszabály figyelő az 1983. július 1. és december 31. között megjelent fontosabb jogszabályokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 191-207. (1983)

Havas Ferencné: A fehérkenyér mikrobiológiai minőségét befolyásoló tényezők elemzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. pp. 91-98. (1983)

Horváthné Mosonyi Magda: Diétás rost III. : néhány zöldségféle diétás rost tartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 29-34. (1983)

Kottász József: Bachler István emlékezetére, 1897-1983. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. p. 114. (1983)

Kottász József: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1982. évi XXVIII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 4-5. (1983)

Kádas Lajos: A banán gyümölcs keménységének vizsgálata az érlelési folyamat során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 35-39. (1983)

Lásztity Alexandra; Horváth Zsuzsa; Szakács Ottó; Lásztity Radomir; Major József: Egyes diétás élelmiszerek ásványi anyag tartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 143-150. (1983)

Lévay Judit; Törley Dezső: A gyilkos galóca és egyéb citotoxikus hatású gombafajok toxikokémiai tulajdonságai II. : a redős papsapkagomba és fenyő tőkegomba. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 25-28. (1983)

Molnár Pál: Könyvismertetések. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. p. 113. (1983)

Nagy Lászlóné: Serdülők napi étrendjének Fe- Cu- és Zn-tartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 151-158. (1983)

Polacsekné Rácz Mária: Egyszerű módszer a glükóz- és szacharóztartalom mérésére rögzített glükózoxidázzal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 131-142. (1983)

Sebestyén Róbert; Six László: A környezeti radioaktív szennyeződés alakulása Győr-Sopron megyében 1976-80 között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 179-190. (1983)

Sebők András; Bódi Judit: Csemegekukorica zsengeségének meghatározására szolgáló viszkozimetriás módszer. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 9-24. (1983)

Szabó Edit; Csák Alán: A vaj zsírmentes szárazanyag tartalmának meghatározásával kapcsolatos összehasonlító vizsgálatok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. pp. 99-106. (1983)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei II. : a sütőipari kutatás és műszaki fejlesztés gyakorlati hasznosításra átadott, illetve átadható eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 122-126. (1983)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei III. : növényolajipari kutatások gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 3-4. pp. 127-130. (1983)

Szakál Sándor; Bíró Géza: Az állati eredetű élelmiszerek egységes mikrobiológiai követelményrendszerének kialakítására és a vizsgáló módszerek szabványosítására irányuló hazai törekvések (1960-1980) : összefoglaló ismertetés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. pp. 85-90. (1983)

Takó Éva: Az élelmiszerek minőségének 1982. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. pp. 65-83. (1983)

Tatár Albert; Kopp Lászlóné: Csokoládégyári nyersanyagok, félkész- és késztermékek peszticid-maradvány-, nehézfém és mikotoxin tartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 41-46. (1983)

Teleki József: A főző- és sütőpróba módosítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. pp. 107-110. (1983)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 30. 04:09:07 CEST.