Vissza |
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 37-43. (2004)
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 109-114. (2004)
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 4. pp. 234-241. (2004)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 45-62. (2004)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 115-129. (2004)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 3. p. 195. (2004)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 4. pp. 242-261. (2004)
A hatósági élelmiszer- és borellenőrzés 2003. évi tevékenysége és megállapításai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 4. pp. 201-230. (2004)
Barabás Béla; Percsich Kálmán: Kis mennyiségű fenol meghatározása mézben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 21-27. (2004)
Barendsz A. W.; Molnár Pál: A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 69-85. (2004)
Gönczy Árpád: A debreceni Megyei Minőségvizsgáló Intézet, 1950-1969. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 3. pp. 178-183. (2004)
Holah John: Higiénikus élelmiszerüzem tervezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 86-98. (2004)
Lübbe W.; Haas-Lauterbach S.: BSE kockázathordozó anyagok és állatfajok meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 4. pp. 231-233. (2004)
Molnár Pál: Az "Élelmiszervizsgálati Közlemények" 50. évfolyama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 3-4. (2004)
Molnár Pál; Tóth Marianna: Nemzetközi szervezetek analitikai módszerei az élelmiszer és takarmány szektorban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 3. pp. 135-169. (2004)
Nádasdi Józsefné: Minőségmenedzsment rendszerek speciális vonásai a konzerviparban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 3. pp. 170-177. (2004)
Popovics Anett; Pallóné Kísérdi Imola: Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek ismertségének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 28-36. (2004)
Salgó András: A 75 éves Lásztity Radomir köszöntése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. p. 5. (2004)
Sarudi Imre; Nagy István; Szabó András; Csapóné-Kiss Zsuzsanna; Csordás Endre: A nyers szójalecitin antioxidáns hatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 13-20. (2004)
Schmidt C. O.; Krammer G.; Stapf G.; Werkhoff P.; Meier L.; Bertram H. J.: Gyümölcslevek és gyümölcslé-sűrítmények eredetvizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 6-12. (2004)
Vad Marianna: Az MTA-ÉKB Élelmiszer-mikrobiológiai Munkabizottság ülése, 2003. december 4. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 43-44. (2004)
Várkonyi Gábor: Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 3. pp. 184-194. (2004)
Wershofen T.: Aszeptikus töltővonalak tisztítása és fertőtlenítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 99-108. (2004)