Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 1. pp. 49-63. (2003)
Ducsay Tamás: A hatósági élelmiszer- és borellenőrzés 2002. évi tevékenységéről és megállapításairól I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 1. pp. 8-44. (2003)
Golian Józef; Pavelka Marian: Nitrátok és nitritek előfordulása néhány hústermék-csoportban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 1. pp. 45-48. (2003)
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVIII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 1. pp. 3-7. (2003)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 2. pp. 118-127. (2003)
Ducsay Tamás: A hatósági élelmiszer- és borellenőrzés 2002. évi tevékenységéről és megállapításairól II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 2. pp. 69-87. (2003)
Lásztity Radomir: 100 éve született Telegdy Kováts László a hazai élelmiszertudomány kiemelkedő alakja. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 2. pp. 67-68. (2003)
Szigeti Tamás János; Turza Sándor; Molnár Pál: A GLP és az élelmiszervizsgáló laboratóriumok akkreditálása az MSZ EN ISO/IEC 17025:2001-es szabvány alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 2. pp. 88-114. (2003)
Várkonyi Gábor: Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 2. pp. 115-117. (2003)
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 177-189. (2003)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 190-191. (2003)
Magyarország Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Programja. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 131-146. (2003)
Gönczy Árpád: A Hajdú-Bihar megyei Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás (1983-1993) : az élelmiszerek minőségének ellenőrzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 168-176. (2003)
Molnár Pál; Szabó Erzsébet: Bioélelmiszerek fogyasztói preferenciájának alakulása I. : általános tendeciák és külföldi felmérések eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 158-167. (2003)
Sárossy Gábor; Gergely Szilveszter; Salgó András: A standardizáció lehetőségei és előnyei a közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 147-157. (2003)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 244-255. (2003)
Farnadi Éva: Az FVM Agrármarketing Centrum Kht. szerepe HÍR Programban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 232-237. (2003)
Léder Ferencné: Hagyományos gabonafélék új termékfejlesztési lehetőségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 238-243. (2003)
Mohácsiné Farkas Csilla; Farkas József: GFP tesztorganizmusok élelmiszermikrobiológiai alkalmazási lehetőségei és korlátai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 195-205. (2003)
Molnár Pál; Vámosné Falusi Zsuzsa: Hagyományos magyar élelmiszerek fogyasztói kedveltségvizsgálatának eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 206-215. (2003)
Pallóné Kísérdi Imola: A "HAGYOMÁNYOK - ÍZEK - RÉGIÓK" (HIR) Program eredményei és perspektívái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 216-222. (2003)
Szabó Ágnes: Az iparjogvédelmi oltalmi formák és a HIR-gyűjtemény. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 223-231. (2003)