Szerző: " Bara-Herczegh Ottilia"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 11.

Cikk, tanulmány, mű

Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám: Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd. In: Analecta technica Szegedinensia, (15) 1. pp. 73-81. (2021)

Csanádi József; Csapó J.; Fenyvessy József; Jávor A.; Bara-Herczegh Ottilia: The free d-aspartic acid and d-glutamic acid content of sheep milk and sheep milk products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 2. pp. 101-105. (2014)

Bara-Herczegh Ottilia; Csanádi József; Barakonyi Sándor: Investigation on the texture of cream cheese with different methods. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 5-9. (2013)

Bara-Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 73. (2009)

Bara-Herczegh Ottilia: Szabad aminosavtartalom alakulása kashkaval sajtban. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 9-15. (2005)

Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)

Bara-Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Örsi Ferenc: A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 1-11. (2001)

Horváthné Almássy Katalin; Bajúszné Kabók Katalin; Bara-Herczegh Ottilia: Sűrítő hidrokolloidok vizsgálata modellrendszerekben. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 1-10. (1999)

Bara-Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Fenyvessy József: Pannónia sajt érése során lejátszódó változások követése állományprofíl analízissel. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 1-7. (1996)

Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József; Csanádi József: Method for characterizing the extent of cheese ripening. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 118-124. (1995)

Bara-Herczegh Ottilia: Ribizliben található antociánok kinyerésének kérdései. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 97-102. (1986)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 16. 17:49:15 CEST.