Szerző: " Kovács Béla"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 21.

Cikk, tanulmány, mű

Varga-Kántor Andrea; Alexa Loránd; Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4047-4057. (2022)

Varga-Kántor Andrea; Alexa Loránd; Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4036-4046. (2022)

Varga-Kántor Andrea; Alexa Loránd; Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3672-3678. (2021)

Topa Emőke; Alexa Loránd; Varga-Kántor Andrea; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3649-3656. (2021)

Topa Emőke; Alexa Loránd; Varga-Kántor Andrea; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Quality characteristics of red fruits fresh and after lyophilization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3657-3664. (2021)

Varga-Kántor Andrea; Alexa Loránd; Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3665-3671. (2021)

Ungai Diána; Kovács Béla; Győri Zoltán: Az ásványianyag-tartalom alakulása a jubilejnaja 50 őszi búzafajtában (Triticum aestivum l.), különböző termesztési években és termőterületeken, Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2396-2401. (2019)

Kántor Andrea; Fischinger László Ádám; Alexa Loránd; Papp-Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2710-2714. (2019)

Kántor Andrea; Fischinger László Ádám; Alexa Loránd; Papp-Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Funkcionális kenyér, avagy a fokhagyma és készítményei hatása a kenyér egyes paramétereire. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2704-2709. (2019)

Ungai Diána; Kovács Béla; Győri Zoltán: Mineral content of the Jubilejnaja 50 winter wheat (Triticum aestivum L.) in different growing years and areas in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2402-2405. (2019)

Várallyay Szilvia; Balláné Kovács Andrea; Soós Áron; Kovács Béla: Arzénnal szennyezett talajon termesztett zöldborsó élelmiszer- és takarmánybiztonsági megítélése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1660-1670. (2017)

Várallyay Szilvia; Balláné Kovács Andrea; Soós Áron; Kovács Béla: Food and feed safety assessment of green peas grown in an arseniccontaminated area. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1672-1678. (2017)

Czipa Nikolett; Novák Anna; Kovács Béla: Analysis of the botanical origins of monofloral honey types. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1322-1324. (2016)

Czipa Nikolett; Novák Anna; Kovács Béla: Fajtamézek botanikai eredetének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1316-1321. (2016)

Soós Áron; Andrási Dávid; Kovács Béla: Folyékony élelmiszerminták destruktív minta-előkészítést nem igénylő nyomelemtartalom-meghatározási lehetőségei induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel = Possibilities of trace element content determination in liquid foods without destructive sample preparation using inductively coupled plasma mass spectrometry. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 2. pp. 178-189. (2014)

Soós Áron; Andrási Dávid; Kovács Béla: Belső sztenderdek alkalmazhatósága élelmiszerek induktív csatolású plazma tömegspektrometriás mikroelem-tartalmának vizsgálatában = Study on internal sztenderds for the determination of microelements by inductively coupled plasma mass spectrometer in foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 3. pp. 106-119. (2013)

Andrási Dávid; Mátyás Berény András; Kovács Béla: Konyhasók káliumtartalmának vizsgálata = Determination of potassium content in table salts. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 163-170. (2013)

Konferencia vagy workshop anyag

Ahmed Abdelhakam Esmaeil Mohamed; Mozzon Massimo; Shaikh Ayaz Mukarram; Gadallah Nasradeen A. H.; Mohamed Eljaily Mohamed Ahmed; Kovács Béla: Nutritional and physical aspects of Baobab food products : review.

Szőke Lóránt; Kovács Gabriella; Biró Györgyi; Radócz László; Kovács Béla; Tóth Brigitta: Evaluation of a biotic stressor’s impacts on a Hungarian supersweet corn variety.

Tóth Brigitta; van Biljon Angeline; Ammar Karim; Guzmán Carlos; Szőke Lóránt; Kovács Béla; Labuschagne Maryke: The impacts of reduced irrigation on Italian durum wheat cultivars' polymeric and monomeric protein distribution.

Kiss Róbert; Varga József; Kovács Béla: Kecskemét város kilencedik évfolyamos tanulóinak matematikatudásszint-vizsgálata.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 26. 12:19:48 CEST.