Szerző: " Mihalkó József"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 17.

Cikk, tanulmány, mű

Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám: Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd. In: Analecta technica Szegedinensia, (15) 1. pp. 73-81. (2021)

Mihalkó József: A párizsi-fogyasztási és -vásárlási szokások felmérése. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (16) 1-2. pp. 19-31. (2021)

Mihalkó József; Rajkó Róbert: Investigation of multivariate statistical process control in R environment. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (11) 2. pp. 36-40. (2017)

Mihalkó József; Rajkó Róbert: Többváltozós folyamatszabályozás vizsgálata R környezetben. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 4. pp. 73-79. (2017)

Konferencia vagy workshop anyag

Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Sustyák Dóra; Mihalkó József: Azonos üzemből származó gyártói és sajátmárkás sertéshúsból készített virslik, illetve párizsik összehasonlító elemzése : [absztrakt].

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Szőke-Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó P. Balázs: Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials : [abstract].

Mihalkó József; Vargáné Nagy Gabriella Zsófia; Kulcsár Tamás; Erdei Bálint: Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata : [absztrakt].

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Mihalkó József: Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése : [absztrakt].

Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Mihalkó József: A virsli-fogyasztási és -vásárlási szokások felmérése : [absztrakt].

Mihalkó József: Aszalt gyümölcsök alkalmazhatóságának vizsgálata füstöltfőtt kolbász típusú termékekben.

Mihalkó József; Szepesi-Bencsik Dóra; Molnár Ádám; Lőrincz Ádám: Comparative analysis of beef, buffalo and bison meat.

Pap Hajnalka; Németh Lukács; Lőrincz Ádám; Mihalkó József; Szepesi-Bencsik Dóra; Csanádi József: Comparison of large and small-scale-hard cheeses.

Kulcsár Tamás; Mihalkó József: Húskészítménygyártás során felhasznált húsalapanyagok színjellemzőinek összehasonlítása.

Mihalkó József; Zsarnóczay Gabriella; Zakupszki Zita: Comparison analysis of bologna sausages with different meat : [abstract].

Mihalkó József; Rajkó Róbert: Possible use of multivariate statistical process control in food industry.

Mihalkó József; Rajkó Róbert: Többváltozós folyamatszabályozás vizsgálata R környezetben = Investigation of multivariate statistical process control in R environment.

Mihalkó József; Rajkó Róbert: Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 23. 12:20:17 CEST.