Szerző: " Kismarton Károly"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 15.

Cikk, tanulmány, mű

Kismarton Károly: Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete Élelmiszer Szabványosítási Program : Mintavételi és Vizsgálati Módszerek kódexbizottsági ülése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 95-96. (1979)

Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének alakulása 1977-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 1-2. pp. 3-14. (1978)

Kismarton Károly: Gépesíthető és műszeresíthető, gyors, objektív eljárások kidolgozása élelmiszerek (nyersanyagok, félkész- és késztermékek) minősítésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 5-6. pp. 137-145. (1978)

Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének 1976. évi alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 1-2. pp. 3-13. (1977)

Kismarton Károly; Dutka Ferenc: Beszámoló a "peszticidmaradványok meghatározása élelmiszerekben" c. szimpóziumról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 194-195. (1977)

Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének 1975. évi alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 1-2. pp. 4-16. (1976)

Bíró Géza; Kismarton Károly: A hatósági élelmiszer-ellenőrzés egyes kérdései az új élelmiszertörvényben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 4. pp. 179-184. (1976)

Kismarton Károly; Spanyár Pál: A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére irányuló hazai kutatások eredményei 1975-76-ban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 5-6. pp. 243-247. (1976)

Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének 1974. évi alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 3. pp. 97-106. (1975)

Csont Miklós; Kismarton Károly: Stroncium hordozó leválasztási hatásfokának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 23-26. (1970)

Kismarton Károly: 50 éves a Miskolci Megyei Minőségvizsgáló Intézet. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 224-226. (1965)

Kismarton Károly: Adatok a kenyér reológiai jellemzéséhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 57-61. (1965)

Kismarton Károly: Illóolajok analízise II. : a sajmeggy (Prunus Mahaleb) kumarinjairól. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 44-58. (1960)

Kismarton Károly: Illóolajok analízise I. : alifás észterek kimutatása és meghatározása hidroxámsavképzéssel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. pp. 134-144. (1959)

Kismarton Károly: A fizikai tartósító módszerek hatása az élelmiszerek minőségére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 211-214. (1959)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 10. 07:19:39 CEST.