Vissza |
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 2. pp. 121-122. (1986)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 3. pp. 184-185. (1986)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. p. 251. (1986)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 2. pp. 122-128. (1986)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 3. pp. 186-192. (1986)
Minőségmutató-képzés az üdítőitalokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 237-247. (1986)
Minőségmutató-képzés sütőipari termékekre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 3. pp. 162-183. (1986)
Szabványismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 248-250. (1986)
Szakmai hírek : az MTA-MÉM ÉKB Élelmiszeranalitikai Munkabizottságának üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 252-256. (1986)
Személyi és szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 36-38. (1986)
Személyi és szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 2. p. 114. (1986)
Tájékoztató az élelmiszerek fogyaszthatósági határidejének, ill. minőségmegőrzési időtartamának megállapítására vonatkozó eljárásról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 234-236. (1986)
Bendek György: Számológépes program a sör legfontosabb jellemzőinek kiszámítására PTK 1096 típusú gépen. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 14-18. (1986)
Bognár Antal; Molnár Pál: Élelmiszerek vitamintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával (HPLC). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 215-223. (1986)
Csapó János; Csapóné Kiss Zsuzsanna: Takarmányok és élelmiszerek cisztintartalmának meghatározása cisztein formában : a redukció mint a cisztinmeghatározás hibaforrása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 224-233. (1986)
Csapó János; Csapóné Kiss Zsuzsanna: Takarmányok és élelmiszerek triptofántartalmának meghatározása fotometriásan és ioncserés oszlopkromatográfiával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 3. pp. 150-161. (1986)
Fehér Ferenc: Pest megyében vizsgált állati eredetű élelmiszerek cink- és kadmiumtartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 32-36. (1986)
Hajdú Károlyné: Vanillin ultraibolya spektrofotometriás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 3. pp. 130-137. (1986)
Hegedüs János; Bánkuti Sándor: Monitorakvárium jelentősége a vízminőség ellenőrzésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 2. pp. 110-114. (1986)
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1985. évi XXXI. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 2-3. (1986)
Molnár Pál: Élelmiszerek minőségalakulása 1985-ben a hatósági élelmiszer-minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 2. pp. 50-102. (1986)
Sarudi Imre; Csapó Jánosné: Takarmánypremixek anorganikus szeléntartalmának spektrofotometriás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 10-13. (1986)
Sebestyén Róbert; Liszonyiné Gacsályi Márta; Kövecses Istvánné: Radiológiai hamuminták kalciumtartalmának meghatározása : módszerösszehasonlító vizsgálat. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 194-203. (1986)
Szabó S. András; Kiss Béla; Liszonyiné Gacsályi Márta; Török Gábor: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában V. rész : röntgenfluoreszcenciás elemzés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 204-214. (1986)
Sárvári Péter: Beszámoló az élelmiszer-minőségellenőrzés VI. tudományos konferenciájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 2. pp. 115-120. (1986)
Temesvári János: Búzafajták, őrlemények és száraztészták polifenoloxidáz-aktivitás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 23-31. (1986)
Temesvári János: A kukorica peroxidáz aktivitásának vizsgálata a szárítás folyamatában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 3. pp. 138-149. (1986)
Uresch Ferenc; Takácsné Dénes K.; Dömsödi Ferenc; Illyés Endréné; Kulcsár Ferenc; Kunischné Szabó Edit: Gyors módszer élelmiszerek nitráttartalmának meghatározására : a módszer interlaboratóriumi kipróbálása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 4-9. (1986)
Uzonyi Györgyné; Tardy Emília: Az MSZ 3726/1-76 "Tejpor (porlasztva szárított) - Minőségi követelmények" szabvány felülvizsgálatának előkészítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 2. pp. 103-109. (1986)
Válas Györgyné; Tekes Lajosné: Növény eredetű élelmiszerek rostanyagának összetevői. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 19-22. (1986)