Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 32.

1990

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. p. 60. (1990)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 2. p. 126. (1990)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 190-191. (1990)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 240-241. (1990)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. p. 4. (1990)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 2. pp. 122-125. (1990)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. p. 147. (1990)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 180-188. (1990)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. p. 208. (1990)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 241-244. (1990)

Módszerismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 174-180. (1990)

Módszerismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 245-253. (1990)

Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. pp. 57-59. (1990)

Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 189-190. (1990)

Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 238-240. (1990)

Bíró György; Gergely Anna: Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) ünnepi tudományos ülése az intézet fennállásának 40. évfordulója alkalmából. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. pp. 51-56. (1990)

Cserháti Tibor: Nagyteljesítményű folyadékkromatográfia alkalmazása az élelmiszeranalitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. pp. 5-26. (1990)

Czeglédi-Jankó Gézáné; Éliás Ida; Nagy Edit: Hús és húskészítmények szénhidrát-, nitrát- és fehérjetartalmának meghatározása spektroszkópiás eljárásokkal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 219-228. (1990)

Engelhardt H.: Nagynyomású folyadékkromatográfia : néhány szempont az élelmiszeranalitikai alkalmazáshoz. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 130-142. (1990)

Harkayné Vinkler Margit; Hajdú Félix: A-provitaminok vizsgálata növényi nyersanyagokban és növényi alapú késztermékekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 154-167. (1990)

Mohos Ferenc; Kocsányi László; Váradi Mária; Biacs Péter: A fotoakusztikus spektroszkópia (PÁS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 194-208. (1990)

Molnár Pál: Az élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1989-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 2. pp. 66-115. (1990)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXV. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. pp. 2-4. (1990)

Molnár Pál: A CMA minőségi jel szerepe és alkalmazása az NSZK élelmiszergazdaságában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 143-147. (1990)

Nguyen Hung; Molnár Pál; Adányiné Kisbocskói Nóra: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában IV. : klorid-ion meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 168-174. (1990)

Nguyen Hung; Molnár Pál; Adányiné Kisbocskói Nóra; Siska Elemér: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában V. : jodid és cianin-ion meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 229-237. (1990)

Nguyen Hung; Siska Elemér; Adányiné Kisbocskói Nóra; Molnár Pál: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában III. : fluorid-ion meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. pp. 27-38. (1990)

Sohár Pálné: A kemizáció és a prevenció az élelmezésegészségügyben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 2. pp. 116-122. (1990)

Szabó S. András; Borbély-Kiss Ildikó; Kispéter József; Koltay Ede: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában VIII. : részecske (proton) indukált röntgenemisszios analízis (PIXE). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. pp. 39-50. (1990)

Szarvas T.: Könyvismertetés - Herschdoerfer, S. M. : Minőségbiztosítás az élelmiszeriparban. 4. kötet 2. kiadás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. p. 61. (1990)

Temesvári János; Hoschke Ágoston: Amiláz-aktivitás mérésére alkalmas kromogén szubsztrát előállítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 148-153. (1990)

Váradi Mária; Tóth Árpád: A NIT/NIR spektroszkópai alkalmazása az élelmiszerminősítésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 209-218. (1990)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 29. 17:46:18 CEST.