Vissza |
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 62-63. (1991)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. pp. 125-126. (1991)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. pp. 191-192. (1991)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. pp. 249-250. (1991)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 64-66. (1991)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. p. 129. (1991)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. pp. 192-196. (1991)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. p. 207. (1991)
Módszerismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. pp. 167-184. (1991)
Módszerismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. pp. 234-248. (1991)
Nitrit- és nitrát-tartalom meghatározása húsban és húskészítményekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 43-49. (1991)
Szabványismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 50-58. (1991)
Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 59-61. (1991)
Szakmai hírek I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. pp. 185-187. (1991)
Szakmai hírek II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. p. 190. (1991)
XXXVI. kötet - tartalom. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 67-68. (1991)
Biacs Péter; Váradi Mária: Beszámoló : a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottság XVII. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. pp. 164-166. (1991)
Coduro Erich: A Német Élelmiszerkönyv jelentősége az Európai Gazdasági Közösség számára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. pp. 135-140. (1991)
Cseh Éva; Kiss Béla: Megfigyelések különböző minták stroncium izotóp koncentrációjának változásáról a csernobili katasztrófa után. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. pp. 226-231. (1991)
Farkas József: Könyvismertetés : Dr. Ralph Neumann - Dr. Pál Molnár: Sensorische Lebensmitteluntersuchung - Eine Einführung, 2. völlig neu bearbeitete Auflage Fachbuch verlag Leipzig, 1991. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. p. 130. (1991)
Katona László: Élelmiszerek minőségalakulása 1990-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. pp. 71-107. (1991)
Kreutz Attiláné; Tóthné Aranyos Irén: Benzoesav és szorbinsav egymás melletti meghatározása UV-fotometriás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. pp. 219-225. (1991)
Molnár Pál: Beszámoló a Codex Alimentarius Főbizottság 19. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. pp. 232-233. (1991)
Molnár Pál: Beszámoló az Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) Élelmiszeripari Bizottságának IV. Konferenciájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 32-35. (1991)
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXVI. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 3-4. (1991)
Molnár Pál: Im Memoriam. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. pp. 131-132. (1991)
Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. : érzékszervi körvizsgálat. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. pp. 141-158. (1991)
Molnár Pál; Tóthné Markus Marianna; Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése III. : gyümölcslevek szakértői és fogyasztói minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. pp. 208-218. (1991)
Nagy Edit: Élelmiszeranalitikai vizsgálati szabványok minőségbiztosítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. pp. 159-163. (1991)
Perlné Molnár Ibolya; Morvai Magdolna: Almalevek karbonsav- és szacharid-összetevőinek egy oldatból történő gázkromatográfiás mérése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 23-31. (1991)
Sebestyén Róbert; Sudár Emilné; Tarján Sándor: Radiológiai hamuminták káliumtartalmának és 40K-aktivitásának meghatározása : módszerösszehasonlító vizsgálat. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. pp. 113-124. (1991)
Sebők András: Beszámoló az "Objektív nyersanyagátvételi módszerek az élelmiszeriparban" tudományos ülésről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 36-42. (1991)
Strecker Otto: Élelmiszerminőség és marketing. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. pp. 201-207. (1991)
Varsányi Iván; Bukosza Gábor: A vákuum- és védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazásának kutatásában elért főbb eredmények a szakirodalom tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 5-22. (1991)
Wittman János; Reszegi Csaba: Quassin természetes keserítőanyag meghatározása tonik üdítőitalokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. pp. 108-112. (1991)