Vissza |
Az Élelmiszerminősítő Kamara hírei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 159-162. (1992)
Az Élelmiszerminősítő Kamara hírei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 239-255. (1992)
Az Élelmiszerminősítő Kamara hírei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 328-335. (1992)
A FAO/WHO Codex Alimentarius Bizottság érvényes szabványainak és gyakorlati útmutatóinak jegyzéke az 1990. májusi állapot szerint. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 140-158. (1992)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 78-80. (1992)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 163-165. (1992)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 236-237. (1992)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 321-322. (1992)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 228-231. (1992)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 302-309. (1992)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. p. 81. (1992)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. p. 123. (1992)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. p. 238. (1992)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 323-327. (1992)
Magyar országos és ágazati élelmiszerszabványok jegyzéke. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 41-77. (1992)
Módszerismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 310-320. (1992)
Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. p. 78. (1992)
Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 134-139. (1992)
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 232-236. (1992)
Adjahouinou Cyrille; Farkas Józsefné: Diabetikus édesipari termékek szénhidrát összetételének és összes szénhidráttartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 277-281. (1992)
Aubrecht Erzsébet; Tóth Árpád: A búzaliszt gliadin tartalmának vizsgálata ELISA módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 97-102. (1992)
Gönczy Árpád: A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 113-117. (1992)
Gönczy Árpád: A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 217-225. (1992)
Gönczy Árpád: A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története III. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 293-299. (1992)
Katona László: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön I. : az NSZK élelmiszerellenőrzési intézményrendszere és feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 124-126. (1992)
Kerekes László; Bán Szilvia: Direkt potenciometrikus klorid-tartalom meghatározás módszerösszehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 282-287. (1992)
Komáromy Attiláné; Molnár Pál; Pallóné Kísérdi Imola: A biotermelésre vonatkozó külföldi szabályozások és a hazai alkalmazás lehetőségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 118-123. (1992)
Kozma-Kovács Edit; Halász Anna; Hajós Gyöngyi; Sass Ágnes; Boross Ferenc: Liponsav vizsgálata sörélesztőből réteg- és kapilláris gázkromatográfiás módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 18-26. (1992)
Langlais Rolph: Az élelmiszeradalékok EGK-szabályozásának jelenlegi helyzete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 193-200. (1992)
Lickl Eleonore: Korszerű műszeres fémanalitikai eljárások az AAS és az ICP-AES összehasonlítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 261-266. (1992)
Makay Piroska; Fekete Zoltánné: Beszámoló az Élelmiszer-Minőségellenőrzés IX. Tudományos Konferenciájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 127-133. (1992)
Molnár Pál: Az élelmiszeranalitika hazai helyzete és a nemzetközi fejlődés trendje. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 288-292. (1992)
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXVII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 3-5. (1992)
Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön II. : az Európai Közös Piac és hatásai az élelmiszerfelügyeletre Németországban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 226-227. (1992)
Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön III. : élelmiszerfelügyelet és a használati eszközök ellenőrzése Hollandiában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 300-301. (1992)
Molnár Pál; Tóthné Markus Marianna; Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. : érzékszervi bírálók képességvizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 103-112. (1992)
Nagy Edit: Körvizsgálati adatok újszerű értékelése és annak tanulságai az élelmiszerek legfontosabb paramétereinek meghatározásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 33-40. (1992)
Salamon Aurél; Katona László: Az élelmiszerek minőség-alakulása 1991-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 173-192. (1992)
Sebestyén Róbert; Gólya István; Tarján Sándor: Környezeti minták mérésére szolgáló y-spektrometriás mérőrendszerek összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 209-216. (1992)
Sohár Pálné; Soós Katalin; Gergely Anna: Élelmiszerek ólom- és kadmium-tartalmának meghatározására szervezett hazai körvizsgálat tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 201-208. (1992)
Solms Jürg: Az élelmiszerkémia fejlődésének irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 6-17. (1992)
Szabó S. András: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában IX. : korszerű eljárások az élelmiszervizsgálatokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 267-276. (1992)
Tekes Lajosné; Gergely Anna; Milotay Györgyné: Élelmiszerek egyes rost-frakcióinak vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 27-32. (1992)
Wiesenberger Alfred; Molnár Pál: A német Gyümölcslé-gyártók Védegylete (SGF). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 89-96. (1992)