Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 43.

1994

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 70-71. (1994)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 167-171. (1994)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. p. 268. (1994)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. p. 377. (1994)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 54-69. (1994)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 145-158. (1994)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 256-267. (1994)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 370-377. (1994)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 71-79. (1994)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 172-174. (1994)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 269-272. (1994)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. p. 378. (1994)

Magyar országos és ágazati szabványok jegyzéke I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 218-255. (1994)

Magyar országos és ágazati szabványok jegyzéke II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 349-369. (1994)

A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke : 1994. április 1. hatályú jogszabályok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 159-166. (1994)

Biacs Péter Károly; Tóth Árpád; Pap László; Biacs Péter Ákos: Szőlő antocianin színanyag-por előállítása és analitikai vizsgálata I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 291-298. (1994)

Csapó János; Folestad Staffan; Tivesten Anna; Csapóné Kiss Zsuzsanna: Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma III. : jelentőségük, meghatározásuk és fiziológiai hatásuk a szakirodalom alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 299-316. (1994)

Csiba András; Lombai György: Kinin folyadékkromatográfiás meghatározása üdítőitalokból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 112-119. (1994)

Farkas József: A DSC-termoanalitikai módszer néhány élelmiszertudományi alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 180-189. (1994)

Farkas József: FLAIR-FLOW a FLAIR és a VALUE összehangolt programja az élelmiszerminőségről, -technológiáról és -biztonságról, valamint az egészséges táplálkozásról szóló információáramlás javítása érdekében az EU és néhány nem EU-ország élelmiszeripara és fogyasztói számára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 42-53. (1994)

Folestad Staffan; Tivesten Anna; Csapó János: Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma II. : az aminosav enantiomerek szétválasztása és meghatározása OPA/TATG származékképzés után. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 17-26. (1994)

Fábri Ilona; Prokopp László: A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 328-338. (1994)

Holló János: 40 éves az Élelmiszervizsgálati Közlemények. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 3-4. (1994)

Horváth Zoltán; Molnárné Dobai Ildikó: Objektív és műszeres vizsgálaton alapuló új nyerstejminősítő rendszer. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 199-205. (1994)

Kerekes László: Szója- és tejfehérje készítmények proteintartalmának meghatározása automatizált enzimimmun-analitikai eljárással hőkezelt húskészítményekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 129-135. (1994)

Komáromy Attiláné: Beszámoló az EOQ MNB Élelmiszer Szakbizottság rendezvényéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 136-144. (1994)

Molnár Jeannette; Piretti Marco Vincenzo; Molnár Pál: Olívaolaj szterinfrakcióinak gázkromatográfiás és tömegspektrográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 9-16. (1994)

Molnár Pál: 75 éves Holló János. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. p. 179. (1994)

Molnár Pál: Beszámoló a "Kihívás és lehetőség: Európai Unió a magyar élelmiszeripar és mezőgazdaság szemszögéből" témájú konferenciáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 341-347. (1994)

Molnár Pál: Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottság XIX. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 206-208. (1994)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXIX. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 5-8. (1994)

Molnár Pál: EURO FOOD TOX IV. : "Bioaktív anyagok a növényi eredetű élelmiszerekben" 1994. szeptember 22-24. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 339-340. (1994)

Molnár Pál: Ismertető a Magyarországi Gyümölcslé Előállítók Önkéntes Minőségellenőrző Szervezetének (HFQ) megalapításáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 216-217. (1994)

Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön VI. : az élelmiszerimporttal összefüggő minőségellenőrzés egyes kérdései Japánban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 209-215. (1994)

Nagy Edit: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön V. : minőségfejlesztési törekvések a francia élelmiszeriparban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 27-30. (1994)

Pollák Lászlóné: Élelmiszer Minőségellenőrzés X. Tudományos Konferenciája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 31-41. (1994)

Salamon Aurél; Katona László: Az élelmiszerek minőségalakulása 1993-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 85-111. (1994)

Sebestyén Róbert; Tarján Sándor: A lakosság alimentáris eredetű belső sugárterhelése Győr-Moson-Sopron megyében a csernobili reaktorbalesetet követő években. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 317-327. (1994)

Szabó Erika; Adányiné Kisbocskói Nóra; Váradi Mária: Dihidroxi-aceton mérése bioszenzorral. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 190-198. (1994)

Varga Béláné; Sebestyén Róbert; Nagyné Tukovics Éva: Élelmiszerek nitráttartalmának meghatározása különféle módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 283-290. (1994)

Várkonyi Gábor: Tájékoztató a "TQM az élelmiszeriparban" témájú háromnapos szakmai továbbképző rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. p. 348. (1994)

Zsarnóczay Gabriella; Körmendy László: Dobozolt sonkák elégséges hőkezelésének meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 120-128. (1994)

Örsi Ferenc; El-Soubaty Ali Hassan; Salgó András; Varga János; Delyné Szabó Györgyi: Ömlesztett sajtok elemzése NIR és NIT módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 277-282. (1994)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 19:04:24 CEST.