Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 22.

2013

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. pp. 79-81. (2013)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 3. pp. 138-149. (2013)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 200-216. (2013)

Élelmiszerbiztonsági szemelvények. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. p. 78. (2013)

Élelmiszerbiztonsági szemelvények. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 3. pp. 135-137. (2013)

Élelmiszerbiztonsági szemelvények. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 194-199. (2013)

Ambrus Árpád; Zentai Andrea; Gál Veronika: Ötven éve alapították a Codex Alimentárius Bizottságot = 50 Jubilee of the Codex Alimentarius Commission. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. pp. 5-14. (2013)

Andrási Dávid; Mátyás Berény András; Kovács Béla: Konyhasók káliumtartalmának vizsgálata = Determination of potassium content in table salts. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 163-170. (2013)

Antal Tamás; Kerekes Benedek: Szárított alma összehasonlító érzékszervi vizsgálata = Comparative sensory analysis of dried apple. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. pp. 28-42. (2013)

Biró György: Nemzetközi tanulmány a sófogyasztás jellemzőiről és csökkentésének gátjairól = International study on the characteristics of salt consumption and on the obstacles of its reduction. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 184-190. (2013)

Csóka Mariann; Tolnay Pál; Szabó S. András: Hársméz HMF tartalmának változása hőkezelés hatására és a tárolás során = Change of hmf content of linden-honey as a function of heat treatment and storage. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 157-162. (2013)

Dorogházi Enikő: Beszámoló: "A termék megfelelőség ellenőrzése - a mintavétel és az analitikai vizsgálati eredmények megbízhatósága" szakmai megbeszélésről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. pp. 75-77. (2013)

Farkas József: Bél mikrobiotánk táplálkozás-tudományi és élelmiszer-vizsgálati jelentősége = Nutritional and food analytical importance of the gut microbiota. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 3. pp. 89-94. (2013)

Farkas Valér; Dalmadi István: Elektronikus orr - az élelmiszervizsgálat sok célra használható új eszköze = Electronic nose - a new multi-purpose tool for food investigation. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 171-183. (2013)

Gere Attila; Losó Viktor; Radványi Dalma; Juhász Réka; Kókai Zoltán; Sipos László: Csemegekukorica fajták komplex értékelése = Overall evaluation of sweet corn varieties. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 3. pp. 120-134. (2013)

Gere Attila; Szabó Dániel; Franku Tamás; Györey Annamária; Kókai Zoltán; Sipos László: Panelcheck szoftver statisztikai lehetőségei az érzékszervi bírálócsoport teljesítményének monitorozásában = Statistical possibilities of the of the Panelcheck software at monitoring of sensory panel performance. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. pp. 15-27. (2013)

Pallóné Kísérdi Imola; Várkonyi Gábor: Az új jelölési rendelet és a gyártmánylapok gyakorlati alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. pp. 63-74. (2013)

Rácz Georgina; Gyenge Balázs: Az észlelt egészségügyi kockázatok és hasznosság változása az idő és a fenntarthatóság trendjének függvényében = The changes of perceived health risks and utilities depending on the time and effect of sustainability. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. pp. 49-62. (2013)

Soós Áron; Andrási Dávid; Kovács Béla: Belső sztenderdek alkalmazhatósága élelmiszerek induktív csatolású plazma tömegspektrometriás mikroelem-tartalmának vizsgálatában = Study on internal sztenderds for the determination of microelements by inductively coupled plasma mass spectrometer in foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 3. pp. 106-119. (2013)

Szabó S. András: Mikroelemek esszencialitása és az élelmiszervizsgálat = Essentiality of trace elements and food investigations. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 3. pp. 95-105. (2013)

Tolnay Pál; Szabó S. András; Ágyai Szabó Gábor: CHIO CHIPS termékek vizsgálata = Investigation of potato chio chips products. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. pp. 43-48. (2013)

Várkonyi Gábor: Stratégiai partnerségi találkozó a VM-ben = Meeting of the strategic partners of ministry of rural development. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 191-193. (2013)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 22:21:01 CEST.