Tudományos közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 14.

1987

Bajúszné Kabók Katalin; Záhonyi Istvánné: Kenhető állományú ömlesztett sajtok reológiai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 51-55. (1987)

Czakó Mihály; Fehérné Patkós Erzsébet: Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 57-64. (1987)

Gyeviki János; Lázár Sándor: Technológiai folyamatok számítógépes szimulációja. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 65-71. (1987)

Gábor Miklósné: Flavon származékok mennyiségi meghatározási lehetőségei színes fémkomplex formájában. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 45-49. (1987)

Halászné Fekete Mária; Záhonyiné Racs Piroska; Hajdú Erika: Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 25-28. (1987)

Horváthné Almássy Katalin: Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 11-18. (1987)

Kispéter József; Vecsernyés Károly; Vincellér Károlyné: Ionizáló sugárzás hatása a libamáj néhány tulajdonságára. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 37-43. (1987)

Nagy Elemérné; Kispéter József: Számítógépes oktatórendszerek tervezése. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 73-79. (1987)

Pallagi Attiláné: A lisztek szemcseméret eloszlásának hatása az SDS szedimentáció értékre. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 19-24. (1987)

Szabó Gábor; Dörnyei József; Szilágyi János: A mikrohullámú energia hatása vérplazma és színtelenített teljes vérpor diszperz szerkezetének alakulására az agglomerálási—szárítási folyamat során. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 81-87. (1987)

Sárosi Herbert: Extrudálás az élelmiszeriparban. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 89-93. (1987)

Török Attiláné; Felföldi Károlyné: A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 5-9. (1987)

Varga László: A fűszerpaprikabőr abszorpciós spektruma és az érettségi fok kapcsolata. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 29-35. (1987)

Zsigó István; Sárosi Herbert: Energiatakarékos keveréktakarmány-gyártás. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 95-98. (1987)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 24. 06:04:21 CEST.