Tudományos közlemények

Group by: No Grouping | Volume | Number
Number of items: 13.

Bara-Herczegh Ottilia: Ribizliben található antociánok kinyerésének kérdései. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 97-102. (1986)

Gábor Miklósné: A zab flavonoid típusú természetes antioxidánsainak zsiradék oxidációt gátló hatása. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 81-87. (1986)

Horváthné Almássy Katalin: Különböző értékű szervetlen sók kutatásának vizsgálata a búzaliszt bizonyos paramétereire. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 71-79. (1986)

Huszka Tibor: Az élelmiszeripari üzemmérnökképzés helyzete, a sütőipari vállalatok és az Élelmiszeripari Főiskola kapcsolata. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 5-8. (1986)

Kovács Erzsébet: Felületaktív anyagok hatása a tészta tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 55-69. (1986)

Kovács Erzsébet and Selmeczy Árpádné: Az UV-értékszám alkalmazása a sütőipari minőség vizsgálatára. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 31-38. (1986)

Markovics Erzsébet: Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 47-54. (1986)

Miklya János: A sütőipari gyártmányfejlesztés és a fogyasztói igények összhangja. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 19-23. (1986)

Nagy Lajosné and Molnár Pál: A sütőipari termékminőség alakulása : az új termékek értékelése. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 25-30. (1986)

Polgárdi József and Németh János: Nyári termelési gyakorlatok szervezése a Nyugat-Pest Megyei Sütőipari Vállalatnál. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 9-12. (1986)

Szalai Lajos: A sütőipari minőség- és gyártmányfejlesztés aktuális problémái. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 13-17. (1986)

Török Attiláné: A kenyértészta kelesztési folyamatának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 39-46. (1986)

Vámos Károlyné and Sárosiné Polák Aranka: Fluorimetriás eljárás rostos gyümölcslevek C-vitamin tartalmának meghatározására. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 89-96. (1986)

This list was generated on 2025. augusztus 7. 00:42:06 CEST.