Tudományos közlemények

Group by: No Grouping | Volume | Number
Number of items: 26.

Bajúszné Kabók Katalin: Teljes tojáspor besugárzottságának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 136-141. (1994)

Dinya László: A vállalati információs management kihívásai. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 1-11. (1994)

Fehér László: Trichoderma-ellenes vegyületek keresése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 205-213. (1994)

Fenyvessy József and Bara Tamásné and Csanádi József: Laktózhidrolízis tejtermékekben. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 109-120. (1994)

Forgács Endre and Korányi Mátyás and Szabó Gábor: Tisztítási technologia eljárásparamétereinek optimálási lehetőségei. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 85-93. (1994)

Gyeviki János and Fabulya Zoltán: Pneumatikus pozicionáló hajtás megvalósítása hagyományos elemekkel. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 148-157. (1994)

Gyöngyösi József and Jankó Imréné: Objektív baromfiminősítő rendszer a feldolgozóvonalon. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 37-43. (1994)

Gyöngyösi József and Szabó Gábor and Szarvas Tibor: Légbefúvásos injektoros baromfiforrázó. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 31-36. (1994)

Gősi János: Kormányzati politika és piac a magyar élelmiszergazdaságban. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 181-184. (1994)

Hodúr Cecília and Papp Gézáné: Ultraszűrés vizsgálata homoki borok esetében. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 53-59. (1994)

Kispéter József and Kiss László: Termolumineszcencia módszer alkalmazása élelmiszeripari adalékanyagok besugárzottságának vizsgálatánál. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 130-135. (1994)

Kiss Mária: Marketing-orientáció a magyar élelmiszeriparban. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 173-180. (1994)

Kovács Erzsébet: Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 94-101. (1994)

Kígyóssy Zsolt and Eszes Ferenc and Balga Zoltán: Füstölő-főző berendezés vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 60-68. (1994)

Matuz János and Tanács Lajos and Petróczi István and Gerő László: Herbicid kezelések hatnak-e az őszi búzafajták fehérje tartalmára és sütőipari tulajdonságaira? In: Tudományos közlemények, (17). pp. 166-172. (1994)

Nagy Elemérné and Nagy Elemér and Heves Csilla: Számítógéppel támogatott oktatás az informatikai képzésben. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 158-165. (1994)

Patkós Erzsébet and Fehér László: Technológiai paraméterek hatása a vörösáruk minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 121-129. (1994)

Rajkó Róbert: Lineáris és linearizált függvénykapcsolatok kiértékelése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 44-52. (1994)

Szabó Gábor: Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 12-22. (1994)

Szabó Gábor: A mikrohullámú melegítés hőtranszport modelljének kidolgozása dimenzió analízissel. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 23-30. (1994)

Sárosi Herbert and Papp Gézáné and Hotya Líviuszné: Rotációs filmbepárló teljesítménynövelése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 69-76. (1994)

Sárosi Herbert and Sárosiné Polák Aranka and Papp Gézáné: Hulladék toll és sörte emészthetőségének növelése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 77-84. (1994)

Török Attiláné and Kovács Erzsébet: Hüvelyes alapú száraztészták diétás rost komponenseinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 102-108. (1994)

Varga László: Élelmiszerszinezékek kimutatása spektrofotometriásan. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 142-147. (1994)

Véha Antal: Terménydarálás üzemtani és granulometriai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 185-193. (1994)

Véha Antal and Gyimes Ernő: A búzakondícionálás lisztgyártásra gyakorolt hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 194-204. (1994)

This list was generated on 2024. június 19. 17:19:44 CEST.