Bajúszné Kabók Katalin: Teljes tojáspor besugárzottságának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 136-141. (1994)
Dinya László: A vállalati információs management kihívásai. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 1-11. (1994)
Fehér László: Trichoderma-ellenes vegyületek keresése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 205-213. (1994)
Fenyvessy József; Bara Tamásné; Csanádi József: Laktózhidrolízis tejtermékekben. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 109-120. (1994)
Forgács Endre; Korányi Mátyás; Szabó Gábor: Tisztítási technologia eljárásparamétereinek optimálási lehetőségei. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 85-93. (1994)
Gyeviki János; Fabulya Zoltán: Pneumatikus pozicionáló hajtás megvalósítása hagyományos elemekkel. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 148-157. (1994)
Gyöngyösi József; Jankó Imréné: Objektív baromfiminősítő rendszer a feldolgozóvonalon. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 37-43. (1994)
Gyöngyösi József; Szabó Gábor; Szarvas Tibor: Légbefúvásos injektoros baromfiforrázó. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 31-36. (1994)
Gősi János: Kormányzati politika és piac a magyar élelmiszergazdaságban. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 181-184. (1994)
Hodúr Cecília; Papp Gézáné: Ultraszűrés vizsgálata homoki borok esetében. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 53-59. (1994)
Kispéter József; Kiss László: Termolumineszcencia módszer alkalmazása élelmiszeripari adalékanyagok besugárzottságának vizsgálatánál. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 130-135. (1994)
Kiss Mária: Marketing-orientáció a magyar élelmiszeriparban. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 173-180. (1994)
Kovács Erzsébet: Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 94-101. (1994)
Kígyóssy Zsolt; Eszes Ferenc; Balga Zoltán: Füstölő-főző berendezés vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 60-68. (1994)
Matuz János; Tanács Lajos; Petróczi István; Gerő László: Herbicid kezelések hatnak-e az őszi búzafajták fehérje tartalmára és sütőipari tulajdonságaira? In: Tudományos közlemények, (17). pp. 166-172. (1994)
Nagy Elemérné; Nagy Elemér; Heves Csilla: Számítógéppel támogatott oktatás az informatikai képzésben. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 158-165. (1994)
Patkós Erzsébet; Fehér László: Technológiai paraméterek hatása a vörösáruk minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 121-129. (1994)
Rajkó Róbert: Lineáris és linearizált függvénykapcsolatok kiértékelése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 44-52. (1994)
Szabó Gábor: Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 12-22. (1994)
Szabó Gábor: A mikrohullámú melegítés hőtranszport modelljének kidolgozása dimenzió analízissel. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 23-30. (1994)
Sárosi Herbert; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné: Rotációs filmbepárló teljesítménynövelése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 69-76. (1994)
Sárosi Herbert; Sárosiné Polák Aranka; Papp Gézáné: Hulladék toll és sörte emészthetőségének növelése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 77-84. (1994)
Török Attiláné; Kovács Erzsébet: Hüvelyes alapú száraztészták diétás rost komponenseinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 102-108. (1994)
Varga László: Élelmiszerszinezékek kimutatása spektrofotometriásan. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 142-147. (1994)
Véha Antal: Terménydarálás üzemtani és granulometriai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 185-193. (1994)
Véha Antal; Gyimes Ernő: A búzakondícionálás lisztgyártásra gyakorolt hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 194-204. (1994)