Szerző: " Csóka Mariann"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 12.

Cikk, tanulmány, mű

Végh Rita; Puter Dorina; Vaskó Áron; Csóka Mariann; Mednyánszky Zsuzsanna: Examination of the nutrient content and color characteristics of honey and pollen samples. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3793-3806. (2022)

Végh Rita; Puter Dorina; Vaskó Áron; Csóka Mariann; Mednyánszky Zsuzsanna: Mézek és virágporok beltartalmi összetételének és színjellemzőinek vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3779-3792. (2022)

Csóka Mariann; Tolnay Pál; Szabó S. András: Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során = Changes in the diastase activity of linden honey due to heat treatment, and during storage. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 3. pp. 270-277. (2014)

Csóka Mariann; Tolnay Pál; Szabó S. András: Hársméz színjellemzőinek változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során = Alteration in linden honey colour properties by storage and heat treatment. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 1. pp. 44-49. (2014)

Csóka Mariann; Tolnay Pál; Szabó S. András: Hársmézminták mért fizikai és kémiai jellemzői közötti összefüggés = Relationship of measured physical and chemical parameters of linden honey samples. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 4. pp. 362-370. (2014)

Csóka Mariann; Tolnay Pál; Szabó S. András: Hársméz HMF tartalmának változása hőkezelés hatására és a tárolás során = Change of hmf content of linden-honey as a function of heat treatment and storage. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 157-162. (2013)

Amtmann Mária; Csóka Mariann; Nemes Katalin; Korány Kornél: Az aranyvessző virág (Solidago canadensis L.) és méz illatkapcsolata = The scent relationship between the goldenrod (Solidago canadensis L.) flower and its unifloral honey. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 96-101. (2010)

Szöllősi Dániel; Nemes Katalin; Csóka Mariann; Korány Kornél; Amtmann Mária: A komló és a sör aromajellemzőinek vizsgálata = Investigation of the aroma components of hop and beer. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 102-109. (2010)

Csóka Mariann; Szabó S. András; Varga Lajos; Ágoston Réka; Mohácsiné Farkas Csilla: Hosszú ideig tárolt, házi készítésű aszalványok vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 79-82. (2007)

Csóka Mariann; Majoros Emese Luca: A friss és aszalt kajszibarack illattulajdonságainak összehasonlítása GC-MS módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 83-87. (2007)

Majoros Emese Luca; Csóka Mariann; Korány Kornél: Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 77-84. (2006)

Csóka Mariann; Szabó S. András: Ízfelismerő és ízkülönbség-felismerő képesség vizsgálata egyetemi hallgatóknál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 233-238. (2006)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 14. 21:06:47 CEST.