Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 28.

2006

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 3. hírlevele javított kiadásban (2005) : Lineáris-e a kalibrációm? In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 108-111. (2006)

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 6. hírlevele (2001) : Robusztus statisztika: módszer a kiugró értékek kezelésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 3. pp. 178-181. (2006)

Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 47-55. (2006)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 56-62. (2006)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 120-124. (2006)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 3. pp. 193-195. (2006)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 249-260. (2006)

A Magyar Élelmiszerbiztonsági Hivatal tájékoztatója a 2006. évi nyári összehangolt élelmiszerellenőrzések tapasztalatairól. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 3. pp. 182-189. (2006)

A hatósági élelmiszerellenőrzés 2005. évi tevékenysége és megállapításai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 3. pp. 135-165. (2006)

Biró György: Táplálkozás és genetika - az egészség feltérképezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 30-42. (2006)

Biró Krisztina: Az élelmiszer-előállítás és -forgalmazás közegészségügyi szabályozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 201-207. (2006)

Csóka Mariann; Szabó S. András: Ízfelismerő és ízkülönbség-felismerő képesség vizsgálata egyetemi hallgatóknál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 233-238. (2006)

Hitka Géza; Kápolna Beáta; Kollár Gábor; Németh Aliz: SmartFreshTM (1-MCP) kezelés minőségmegőrző hatásának vizsgálata almafajtákon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 3. pp. 166-177. (2006)

Horváth Eszter; Kókai Zoltán; Molnár Pál: Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 224-232. (2006)

Juhász Réka; Salgó András: A gyors viszkoanalizátoros technika alkalmazási lehetőségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 208-215. (2006)

Kántor Dávid Balázs; Mészáros Péter; Fekete András: Kávé mennyiségi és minőségi ízjellemzőinek vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 216-223. (2006)

Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-biztonság és -minőség érvényesülése a fogyasztói gondolkodásban és magatartásban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 23-29. (2006)

Majoros Emese Luca; Csóka Mariann; Korány Kornél: Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 77-84. (2006)

Martos Éva; Zajkás Gábor; Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-előállítás és -fogyasztás a táplálkozástudomány tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 15-22. (2006)

Molnár Pál: Beszámoló az EMLÉK - KOLLOKVIUM-ról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 239-242. (2006)

Molnár Pál: Beszámoló az EU Közösségi Konferenciáról : Debrecen, 2006. március 30-31. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 112-116. (2006)

Molnár Pál: Beszámoló az első EOQ MNB élelmiszerbiztonsági rendszermenedzser tanfolyamról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 3. pp. 190-192. (2006)

Molnár Pál: XV. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia és ajánlásai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 43-46. (2006)

Plaggenhoef W. van; Batterink M.; Trienekens J. H.: A holland gyümölcs, marhahús és hal terméklánc minőségirányítási rendszerei és jogi szabályozása II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 85-107. (2006)

Pásztohy András: Az élelmiszer-alapanyagok és élelmiszerek előállításának szabályozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 69-76. (2006)

Szeitzné Szabó Mária: Kockázat-elemzésen alapuló élelmiszerbiztonság feltétel- és intézményrendszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 3-14. (2006)

Tóth Tiborné: Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottságának 27. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 117-119. (2006)

Várkonyi Gábor: Beszámoló a "Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban, 2006" konferenciáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 243-248. (2006)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 23:29:57 CEST.