Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 24.

2011

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 12. hírlevele (2003) : A J-diagram - egyszerű grafikon az analitikai minőségellenőrzésre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 183-187. (2011)

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 13. hírlevele (2003) : Terminológia - kulcs az analitikai tudomány megértéséhez 1. rész: Pontosság (Accuracy), Precizitás (Precision) és Bizonytalanság (Uncertainty)] = Technical brief of the analytical methods committee no 13 of the royal society of chemistry: Terminology? - the key to understanding analytical science. Part 1: accuracy, precision and uncertainty. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 238-244. (2011)

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 16A hírlevele (2008) : Mi a mintavétel bizonytalansága és ez miért fontos? In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 111-114. (2011)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 1. p. 65. (2011)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 115-133. (2011)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 190-201. (2011)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 253-269. (2011)

Magyarország többéves nemzeti élelmiszerlánc-ellenőrzési terve - 2010. január 1. - 2014. december 31. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 1. pp. 31-64. (2011)

Biró György: Beszámoló a VII. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferenciáról "Táplálkozásmarketing elméletben és gyakorlatban" = Report on the 7th International Nutrition Marketing Conference. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 245-252. (2011)

Bonnefille Marion: Élelmiszerek ízoptimalizálása elektronikus nyelv segítségével = Optimizing the taste of food products using electronic tongue analyzer. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 73-82. (2011)

Brinkmann Detert; lbald Rolf; Klauke Thorsten; Petersen Brigitte: Hat szigma az élelmiszertermelésben - a biológiai folyamatok optimalizálásának kihívásai = Six sigma in food production - challenges for 'bio' process optimization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 92-98. (2011)

Cseh Júlia; Szeitzné Szabó Mária; Beczner Judit: A környezeti és társadalmi tényezők változásának hatása a növényi élelmiszerek biztonságosságára = Effect of environmental and social changes on the safety of foods of plant origin. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 1. pp. 5-16. (2011)

Csernus Olívia; Andrássy Éva; Bata-Vidács Ildikó; Beczner Judit; Farkas József: Penicillium expansum és Aspergillus niger növekedési hőmérséklet- és vízaktivitásfüggésének vizsgálata, különös tekintettel a klímaváltozásra = Investigations on effect of temperature and water activity on growth of Penicillium expansum and Aspergillus niger, with special reference to the climate change. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 209-218. (2011)

Dalmadi István; Fail József; Hitka Géza; Balla Csaba: SPME-GC technika alkalmazása élelmiszertechnológiai kutatásokban = Application of SPME-GC technique in research of food-technology. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 99-110. (2011)

Farkas Valér; Dalmadi István; Hartyáni Piroska: Gyümölcslevek romlását okozó savtűrő baktérium anyagcseretermékének kimutatása elektronikus orral = Detection of a metabolite produced by an acidophilic spoilage-causing bacteria by using electronic nose. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 156-168. (2011)

Fenwick Roger: Eurofoodchem XVI Konferencia Gdanskban: Az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 181-182. (2011)

Gatchalian Miflora M.; Cruz Marife: Érzékszervi minőségmérés egy esettanulmányon keresztül = Sensory quality measurement: a case study. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 141-155. (2011)

Juhász Réka; Zeke Ildikó; Balla Csaba; Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 169-180. (2011)

Juhász Réka; Zeke Ildikó; Balla Csaba; Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 226-237. (2011)

Kókai Zoltán: Új Széchenyi Terv projektismertető: korszerű tananyagok az élelmiszervizsgálatok szolgálatában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 188-189. (2011)

Lang Juliane; Brinkmann Detert; Petersen Brigitte: QUARISMA - Minőség- és kockázatmenedzsment a hústermelő láncokban = QUARISMA - Quality and Risk Management in meat producing chains. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 219-225. (2011)

Szabó S. András: A radioaktív szennyeződés jelentősége az élelmiszerminőségben, illetve élelmiszerbiztonságban = Importance of radioactive contamination in the food quality and food safety. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 1. pp. 17-23. (2011)

Szigeti Tamás János: Viták a tiltott állatgyógyászati szerekből származó maradékanyagok mérési eredményei körül. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 1. pp. 24-30. (2011)

Török Kitti; Bugyi Zsuzsanna; Hajas Lívia; Adonyi Zsanett; Tömösközi Sándor: Az élelmiszerallergének mérésének lehetőségei ma - kihívások, megoldások, a fejlesztés irányai = Possibilities of allergen analysis at present - challenges, solutions and directions of development. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 83-91. (2011)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 29. 14:46:35 CEST.