Tudományos közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: csoportosítás nélkül | Kötet | Szám
Találatok száma: 14.

Fehér László; Brwaf M. Saeed: Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez : Fehér László. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 45-50. (1983)

Gábor Miklósné; Fülöp Lászlóné; Niklai Ádám: Keveréktakarmányok fehérje- és zsiradéktartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 31-37. (1983)

Halászné Fekete Mária: Matematikai módszer kakaópor optimális színének kialakításához. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 61-64. (1983)

Horváth Károly; Czakó Mihály; Répási Gizella: A morzsagyártás mikrobiológiai fázisvizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 39-43. (1983)

Huszka Tibor; Kabók Katalin: Szójafehérje, illetve egyéb adalékanyagok hatása a reológiai jellemzőkre. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 51-60. (1983)

Huszka Tibor; Sitkei András; Horváth Zsuzsanna: Fűszerpaprika aromaanyagok gázkromatográfiás vizsgálata „head space" eljárással és főkomponens analízis alkalmazásával . In: Tudományos közlemények, (11). pp. 83-95. (1983)

Huszka Tibor; Véha Antal: Fűszerpaprika őrlemény előállítás során alkalmazott ALPINE ULTRAPLEX berendezés szemcseméret alakító hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 107-112. (1983)

Kovács Erzsébet: Búzalisztek Osborne szerint elválasztott fehérje frakcióinak meghatározása fotometriás módszerrel. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 11-15. (1983)

Markovics Erzsébet; Rodek Mária: Tésztaipari darák polifenoloxidáz aktivitásának és a tészták színének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 17-23. (1983)

Pallaginé Bánkfalvi Emese: Kísérletek durumőrleményekhez adagolt aestivum őrlemény kimutatására. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 25-29. (1983)

Szabó Gábor: Növényi eredetű élelmiszerporok vibrofluid rétegű porlasztásos agglomerálásának elmélete és gyakorlata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 65-73. (1983)

Török Attiláné: Búzafehérjék hőkezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 5-10. (1983)

Varga László: Számítógépes spektrumanalízis a fűszerpaprika őrlemény szinezéktartalmának meghatározására. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 97-105. (1983)

Vámosné Kardos Éva; Fülöp Lászlóné: C-vitamínnal dúsított, paradicsom alapú bébiételek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 75-82. (1983)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 23. 15:28:52 CEST.